DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

De 1 martie vom fim prezenți pentru a doua oară în Polonia, la spectacolul de “Mărțisor” din Cracovia.

Am participat la câteva festivaluri de folclor din țară, adunând și câteva premii în palmares

Bine te-am regăsit, dragă Silvia! Ne reîntâlnim după un an 2018 plin de realizări pentru tine, cu piese noi și evenimente reușite. Spune-ne în câteva cuvinte cum a fost anul trecut pentru tine pe plan muzical și nu numai.

Bine v-am regăsit! Așa cum ai spus, anul care a trecut a fost unul plin de evenimente reușite, mai ales pe plan profesional. Am avut parte de multe evenimente frumoase, atât în țară cât și în străinătate, alături de Ansamblul Folcloric al Județului Satu Mare “Doruri Sătmărene”, sub îndrumarea Centrului Județean pentru Promovarea si Conservarea Culturii Tradiționale Satu Mare și al domnului director Robert Laszlo. Am reprezentat România și județul Satu Mare cu cinste peste hotare, la Limassol, Cipru si la Viena. Am încântat publicul sătmărean din toate părțile județului nostru. Am fost prezenți de 1 Decembrie la sărbătoarea Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia, sărbătorind alături de nume mari ai cântecului românesc, și lista poate continua.

Silvia Șuth- Gazeta Muzicanților

Cu toate că ești foarte tânără, ai reușit să participi deja la câteva concursuri și festivaluri renumite. Spune-ne câteva dintre acestea.

Într-adevăr, am participat la câteva festivaluri de folclor din țară, adunând și câteva premii în palmares. Am participat la Festivalul Național de Folclor “Alină-te dor, alină” de la Cicârlau, Festivalul Național de Folclor “Rozmarin în colțu’ mesii” de la Medieșul Aurit, Festivalul Internațional de Folclor “Am fost și-om fi” de la Sighetul Marmației, Festivalul Național de Folclor “Până de păun” Bistrița Năsăud, și altele, întorcându-mă acasă cu numeroase premii, de care sunt foarte mândră.

Silvia Șuth- Gazeta Muzicanților

Care este concursul sau festivalul tău favorit?

Nu pot spune că am un concurs sau festival favorit deoarece toate au fost unice, am trăit experiențe noi la fiecare dintre acestea, am legat prietenii frumoase și am învățat lucruri importante, atât de la juriu cât și de la ceilalți concurenți.

Plănuiești să mai participi la concursuri și pe viitor?

Am de gând să mai particip la festivaluri și pe viitor, pentru că, așa cum am spus, fiecare îți oferă experiențe unice și de neuitat, iar uneori acestea contează mai mult decât premiul în sine.

Silvia Șuth- Gazeta Muzicanților

Ce rezoluții ai pentru noul an?

Planuri am multe în anul 2019, și îmi doresc să fie un an la fel de bun ca 2018. Alături de colegii de ansmblu vom fi prezenți la numeroase spectacole în țară, dar și peste hotare. De 1 martie vom fim prezenți pentru a doua oară în Polonia, la spectacolul de “Mărțisor” din Cracovia, la invitație prietenilor noștri polonezi care au învățat românește și sunt îndrăgostiți de România.

Silvia Șuth- Gazeta Muzicanților

Unde te pot găsi cei doritori pentru evenimente sau noutăți muzicale?

Pentru diferite evenimente doritorii mă pot găsi pe pagina personală de Facebook și Instagram: Silvia Șuth, iar în cel mai scurt timp posibil pe canalul oficial de youtube.

https://www.facebook.com/silviasuth/

https://www.instagram.com/silvia.suth

Un mesaj cititorilor!

Cititorilor doresc să le mulțumesc pentru că au ales acest articol. De asemenea, doresc să aduc mulțumiri și celor care mă susțin și mă apreciază, deoarece fără ei nu ar fi fost posibilă evoluția mea și sper că tot alături de ei să ajung acolo unde mi-am propus.

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here