DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Au trecut pragul studioului Hatfa Music mulți interpreți îndrăgiți ai cântecului nostru popular.

Am hotărât ca în anul 2018 să începem să promovăm pe lângă muzica vocală sau instrumentală și aceste suite de dansuri ale Ansamblului Românașul din Cluj Napoca

Bine te-am regăsit, dragă Alex! Ne reîntâlnim după un an 2018 plin de realizări pentru tine și studioul Hatfa Music. Spune-ne în câteva cuvinte cum a fost anul trecut pentru tine pe plan muzical și nu numai.

Bună ziua și bine v-am regăsit! Anul 2018 a fost un an destul de încărcat, însă unul deosebit în care am reușit să realizez ceea ce mi-am propus, atât pe plan profesional cât și pe plan personal. Au trecut pragul studioului Hatfa Music mulți interpreți îndrăgiți ai cântecului nostru popular. Împreună cu aceștia, am reușit să ducem la bun sfârșit proiectele frumoase cu care ne mândrim, zic eu și în anul 2019 și nu numai.

Studioul Hatfa Music

Pe lângă muzica populară vocală sau instrumentală, aduci în fața publicului și frumusețea dansului popular românesc. Povestește-ne puțin despre acest proiect.

De mic am colaborat cu diverse ansambluri folclorice în calitate de instrumentist. Susțineam diverse spectacole în care participau pe lângă soliști și dansatori cu diverse jocuri populare din diferite zone ale țării. Am hotărât ca în anul 2018 să începem să promovăm pe lângă muzica vocală sau instrumentală și aceste suite de dansuri ale Ansamblului Românașul din Cluj Napoca.

Hatfa Music

Am înțeles că ai fost dirijorul Ansamblul Folcloric Românașul pentru colajul de dansuri, clip postat pe canalul tău de Youtube. A fost aceasta prima dată în calitate de dirijor sau este ceva cu care ești obișnuit?

Cu toate că vremea trece, sunt în prezent Dirijorul Ansamblului Românașul înca din anul 2014. Am participat la numeroase activități atât naționale cât și internaționale. Îmi doresc să promovăm și în anul 2019 Ansamblul Românașul, un grup cu membrii și colegi talentați cu care ne mândrim, mai ales că acest an 2019, este unul de sărbătoare putem spune, în care vom susține în data de 24 Mai un spectacol aniversar de 45 de ani de existență, la care vă invităm cu drag.

Hatfa Music Production
Hatfa Music

Ce surprize ne așteaptă din partea studioului Hatfa Music în 2019?

Avem multe surprize și pentru anul 2019, un an în care ne-am propus multe proiecte interesante, alături de soliști din diferite zone ale țării, care sperăm că vor fi pe gustul tuturor ascultătorilor noștri.

Alex Hatfa- Gazeta Muzicanților

Unde te pot găsi ascultătorii pentru noutăți sau cei interesați de o colaborare cu studioul Hatfa Music?

Pentru diferite colaborări, vă așteptăm pe pagina noastră de Facebook: HATFA Music https://www.facebook.com/HatfaMusic/

unde puteți găsi toate informatiile de contact sau la numărul de telefon 0736040846 (Alex Hatfa).

Un mesaj cititorilor!

Vă dorim să aveți parte de multe bucurii și de realizări pe toate planurile! Vă așteptăm cu drag pe paginile noastre de socializare/ media HATFA Music.

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here