DISTRIBUIȚI
-
_____________________________________________________

Deși mai avem trei luni până la nuntă deja au început emoțiile, recunosc!

Cununia religioasă va avea loc la Biserica Ortodoxă Arhangheli Mihail și Gavril din Budacu de Sus unde am fost botezată și unde am copilărit

Bine te-am regăsit, dragă Paula! Ne reîntâlnim după un an 2018 plin de realizări pentru tine, cu piese noi și evenimente reușite. Spune-ne în câteva cuvinte cum a fost anul trecut pentru tine pe plan muzical și nu numai.

Bine v-am regăsit, dragii mei! Anul trecut, după cum spuneai și tu dragă Ioana, a fost un an plin, cu foarte multe evenimente și cu o agendă încărcată, dar în același timp un an foarte bun. Sunt foarte mulțumită că am reușit să îmi onorez toate contractele, cu miri fericiți și mulțumiți, și automat te împlinesc toate aceste lucruri ca și artist. Iar pe plan personal, anul trecut a fost anul logodnei, plin de momente unice și foarte fericite.

Paula Grigore și Bogdan Forfotă- Gazeta Muzicanților

În viitorul apropiat te așteaptă cea mai importantă zi din viața ta, nunta! Spune-ne când are loc și unde.

Da, nunta! Încă nici nu îmi vine să cred că mai avem așa puțin timp. Fericitul eveniment va avea loc în data de 9 mai, într-o zi de joi! Cununia religioasă va avea loc la Biserica Ortodoxă Arhangheli Mihail și Gavril din Budacu de Sus unde am fost botezată și unde am copilărit și va fi oficiată de 7 preoți, iar petrecerea va fi la restaurantul Giulia 2 din Bistrița.

Când a avut loc cererea în căsătorie și cum?

Cererea în căsătorie a avut loc într-un cadru intim. Nouă nu ne place să ne expunem viață personală pe rețelele de socializare, de aceea o să țin acest moment special pentru noi.

Paula Grigore și Bogdan Forfotă- Gazeta Muzicanților

Cum merg pregătirile?

Pregătirile sunt în toi!

Ești emoționată sau încă te stăpânești bine?

Deși mai avem trei luni până la nuntă deja au început emoțiile, recunosc! Cu toate că am cântat la atâtea nunți, totuși când vine vorba de a ta e mai emoționanat, normal, iar noi femeile suntem și mai și.

Paula Grigore și Bogdan Forfotă- Gazeta Muzicanților

Ce rezoluții ai pentru noul an?

Anul acesta avem în proiect câteva colaje noi și bineînțeles melodii noi, dar astea după nuntă, evident.

Paula Grigore și Bogdan Forfotă- Gazeta Muzicanților

Unde te pot găsi cei doritori pentru evenimente sau noutăți muzicale?

Cei care mă îndrăgesc mă pot găsi pe 14 februarie, 1 și 8 martie la Pensiunea Haiducilor din Bistrița, pe Facebook , pe pagina mea oficială Paula Grigore Artist și pe canalul meu de youtube Paula Grigore Oficial, unde intetionez să postez materiale noi si cu acesta ocazie să îl promovez mai mult.

https://www.facebook.com/paulagrigoreoficial/

https://www.youtube.com/channel/UCN5b_vLqUtofofphvYb_WhA

Un mesaj cititorilor!

Le doresc tuturor un an mai bun și multă sănătate, căci restul vine de la sine!

-