DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Intenționez să înregistrez câteva melodii noi și chiar o să am colaborări cu câțiva artiști.

Va fi o nuntă țărănească îmbinată cu modernul și va începe din 17 iulie și va ține 2 zile

Bine te-am regăsit, dragă Diana! Ne reîntâlnim după un an 2018 plin de realizări pentru tine, cu piese noi și evenimente reușite. Spune-ne în câteva cuvinte cum a fost anul trecut pentru tine pe plan muzical și nu numai.

Bun găsit, Gazeta Muzicantilor! Anul 2018 pentru mine a fost unul destul de bun deși mereu este loc de mai bine, dar eu cum mă mulțumesc și cu mai puțin, pot spune că pe plan muzical a fost unul bun, iar pe plan sentimental și mai bun, 2018 este anul în care eu mi-am găsit jumătatea mea care a venit când mă așteptam mai puțin.

Diana German alături de logodnicul ei, Dănuț Duma- Gazeta Muzicanților

Pe sfârșitul anului trecut ai trecut printr-un moment foarte frumos, ai spus da alesului inimii tale. Când și unde va avea loc nunta?

În 6 Decembrie, fix de Moș Nicolae, am spus DA alesului meu care mi-a dăruit un inel așa cum am visat. În 18 iulie anul acesta, într-o zi de joi, va avea loc nunta în județul Mureș, la restaurant E-Mol, o sală nouă de nunți și modernă. Viitorul meu soț își dorește să avem mai mulți preoți care să țină slujba cununiei religioase care va avea loc în satul Dumbravă. Muzicanții și nașii sunt surpriză. Va fi o nuntă țărănească îmbinată cu modernul și va începe din 17 iulie și practic va ține 2 zile.

Diana German alături de logodnicul ei, Dănuț Duma- Gazeta Muzicanților

Prima reacție a artistei referitoare la logodnă poate fi citită în articolul de mai jos 👇

Ești emoționată sau încă te stăpânești bine?

Emoții prea mari nu am și asta pentru că încă mai este timp până în iulie și în ziua de azi cu telefonul rezolvi multe, chiar și o nuntă când ai persoane pe care te poți baza.
Ceea ce vă pot spune este că muzică va fi din toate zonele țării, iar nuntașii la fel.

Diana German- Gazeta Muzicanților

Ce rezoluții ai pentru noul an?

Intenționez să înregistrez câteva melodii noi și chiar o să am colaborări cu câțiva artiști. Aștept să înceapă nunțile și zilele satelor, orașelor, iar atunci activitatea mea va fi plină în fiecare weekend.

Unde te pot găsi cei doritori pentru evenimente sau noutăți muzicale?

Cei care vor să îmi urmărească activitatea sunt invitați pe Youtube Diana German, pe Facebook sau pe Instagram.

https://www.youtube.com/channel/UCaVeVKFkIypS-nz7zPlml1g

https://www.facebook.com/Diana-German-Official-619523028122834/

https://www.instagram.com/dianacanto15

Un mesaj cititorilor!

Salut cu drag toți colegii, cititorii Gazetei Muzicantilor și îi poftesc să rămână alături de noi artiștii pentru că fiecare are năutăți în acest an și puteți află și despre viață personală mai multe decât cea de pe scenă sau la tv. An nou fericit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here