DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Gândindu-mă acum și făcând o evaluare la anul 2018 eu zic că a fost un an perfect.

Am multe planuri pentru 2019, dar îl las mai bine pe Dumnezeu să hotărască pentru mine, iar surprize muzicale vor exista cu siguranță!

Bine te-am regăsit, draga noastră Ionela! Ne reîntâlnim după un an 2018 plin de realizări pentru tine. Spune-ne în câteva cuvinte cum a fost anul trecut pentru tine pe plan muzical și nu numai.

Bună dragilor! Bine ați revenit în viața mea muzicală și personală! Mă bucur că v-ați gândit la mine, simțeam nevoia ca prin intermediul vostru să ofer câteva răspunsuri celor care mă îndrăgesc și mă urmăresc. Gândindu-mă acum și făcând o evaluare la anul 2018 eu zic că a fost un an perfect. Am muncit mult, nu a fost foarte ușor, dar și satisfacțiile au fost pe măsură. A fost un an binecuvântat de Dumnezeu, o să înțelegeți curând de ce spun asta!

Ionela Pascu- Gazeta Muzicanților

Cum ai petrecut Sărbătorile?

Sărbătorile le-am petrecut cântând. De Crăciun am așteptat colindători, am stat puțin cu cei dragi, apoi în grabă ne-am îndreptat spre locurile unde eram așteptați pentru a cânta. Am cântat în toate zilele din sărbătorile de iarnă, prea puțin timp am avut pentru mine, dar am fost bucuroasă că am putut să fac oamenii fericiți alături de mine și de muzica mea.

Ionela Pascu- Gazeta Muzicanților

Ce rezoluții ai pentru noul an?

Am multe planuri pentru 2019, dar îl las mai bine pe Dumnezeu să hotărască pentru mine, iar surprize muzicale vor exista cu siguranță. Pot doar să vă spun că acum am 2 luni în care mă ocup puțin mai mult de viața mea personală. Nu vă povestesc chiar tot, sunt convinsă că veți reveni cu întrebări pt mine. Aștept cu nerăbdare nunțile și petrecerile din 2019!

Ionela Pascu- Gazeta Muzicanților

Cum îmbii cariera de artist cu viața de zi cu zi?

Cariera e foarte importantă pentru mine, dar deasemenea și viața de familie. Având în vedere faptul că eu cânt alături de soțul meu nu îmi este foarte greu. Suntem aproape tot timpul împreună. Referitor la timpul meu, îmi place să fiu organizată deși nu îmi iese întotdeauna, mă relaxez ori de câte ori am timpul necesar, fac lucruri normale. Îmi place ideea că avem o singură viață de trăit! Îmi place viața și o trăiesc cât pot de frumos!

Ce te atrage la o melodie să vrei să o cânți ascultătorilor tăi?

Linia melodică și textul cred, în primul rând .Îmi plac melodiile vesele, dar mă impresionează și povestea cântecului.

Ionela Pascu- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Gânduri bune, să fie mereu alături de mine așa cum au făcut-o și până acum. Online îmi pot urmări activitatea pe Instagram, facebook, Youtube canalul meu, Ionela Pascu, unde pot urmări muzica noastră live! Toate cele bune tuturor!

https://www.instagram.com/ionela_pascu11/

https://www.facebook.com/ionelapascuoficial/

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here