DISTRIBUIȚI

Într-adevăr, anul 2018 a fost cel mai prosper an din întreaga mea carieră.

Legat de  proiectul care este în derulare și pe care abia aștept să îl prezint publicului meu drag pot să vă spun că este vorba de 5 melodii noi, la care am lucrat cu tot sufletul și cu toată dragostea

Bine te-am regăsit, dragă Monica! Ne reîntâlnim după un an 2018 plin de realizări pentru tine, cu piese și proiecte noi. Spune-ne în câteva cuvinte cum a fost anul trecut pentru tine pe plan muzical și nu numai.

Bucuroasă de reîntâlnirea cu voi, oameni dragi!

Într-adevăr, anul 2018 a fost cel mai prosper an din întreaga mea carieră. Pe lângă evenimentele private la care am fost solicitată și care nu au fost puține la număr (pe aceasta cale vreau să le adresez mulțumiri tuturor celor care m-au ales), am înregistrat primul compact disc de procesne, alături de mama mea și acest lucru mă face să fiu foarte mândră. În luna decembrie am filmat și videoclipul uneia din colindele mele preferate, iar bucuria a fost și mai mare, când am văzut cu câtă dragoste a fost primită de către cei care mă îndrăgesc. Sunt nespus de fericită că am dus la bun sfârșit toate proiectele pe care le aveam în plan și îmi doresc ca și anul 2019 să fie cel puțin la fel de bun.

Pe plan personal, sunt extrem de fericită și împlinită. Am o fetiță de aproape 2 anișori pe care o iubesc nespus și care îmi luminează fiecare zi din viață, soțul și întreaga familie mă susțin necondiționat și îmi sunt alături pe acest drum atât de frumos al cântecului.

Monica Pîrlea alături de soțul ei și fetița lor- Gazeta Muzicanților

Cum ai petrecut Sărbătorile?

Sărbătorile le-am petrecut alături de familie și de toți cei dragi, dar am onorat și câteva evenimente la care am fost solicitată.

Monica Pîrlea- Gazeta Muzicanților

Ce rezoluții ai pentru noul an?

Am planuri mărețe pentru 2019. Melodii noi, videoclipuri și multe alte proiecte pe care le voi dezvălui pe parcurs. Sper și mă rog Bunului Dumnezeu să rânduiască în așa fel încât, toate să se împlinească.

Monica Pîrlea- Gazeta Muzicanților

Am înțeles că urmează să lansezi o surpriză muzicală pentru ascultătorii tăi. Spune-ne când va fi lansată și despre ce e vorba, în mare.

Legat de  proiectul care este în derulare și pe care abia aștept să îl prezint publicului meu drag pot să vă spun că este vorba de 5 melodii noi, la care am lucrat cu tot sufletul și cu toată dragostea. Toate melodiile sunt compuse de maestrul Gabi Danciu, iar la texte m-a ajutat doamna Maria Anuța de la Bistrița. Toate melodiile sunt extrem de frumoase (zic eu😁) și sper să fie iubite și apreciate de cei care le vor asculta, dar bineînțeles publicul este cel care va decide dacă am dreptate sau nu. Până la urmă, cel mai mare juriu a fost și va rămâne PUBLICUL.

Monica Pîrlea- Gazeta Muzicanților

Unde te pot găsi cei doritori pentru evenimente sau noutăți muzicale?

Cei care vor să i-au parte la evenimentele din viața lor mă pot găsi pe Facebook, iar cei care vor să fie la curent cu toate noutățile muzicale, îi invit să se aboneze la canalul meu de YouTube.

https://www.facebook.com/monicapirleamusic/

https://www.youtube.com/channel/UCLgnCgyNtDLcFpWsAc8FmHA/feed

Monica Pîrlea- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Gânduri bune tuturor și țineți aproape, curând vin noutățile!♥️ Iubească-vă Dumnezeu!

-