DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Când am compus versurile melodiei mă gândeam la Vasilică, el nefiind prea cuminte în tinerețe.

Când lucrezi cu asemenea artiști este o onoare și o plăcere deoarece experiența și profesionalismul își spun cuvântul

La mulți ani și bine te-am regăsit, dragă Marian! Ai avut un 2018 plin, iar anul 2019 nu se lasă mai prejos. Tocmai ai lansat o nouă piesă, alături de Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu. Spune-ne cum de i-ai ales pe cei doi pentru această nouă melodie, Am ac de cojocu tău.

La mulți ani! Colaborarea cu Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu’ a început de anul trecut după cum am mai povestit și în alte interviuri, eu am fost contactat de Vasilică anul trecut să fac parte din formația lor, iar în momentul de față ne leagă o prietenie frumoasă și de aceea am hotărât împreună să facem și un proiect frumos!

Marian Pavel, alături de Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu- Gazeta Muzicanților

După cum știm prea bine, tu te ocupi de linia melodică și versurile pieselor tale. Spune-ne de unde te-ai inspirat pentru această melodie.

Când am compus versurile melodiei mă gândeam la Vasilică, el nefiind prea cuminte în tinerețe așa că m-am gândit să-i fac o piesă care să stârnească puțin amuzament, bineînțeles mai adăugând și de la mine.

Aceasta nu este prima ta colaborare cu Vasilică Ceterașu, după ce în urmă cu 2 luni ai lansat piesa Cântec de străinătate. Dar, spune-ne cum a fost colaborarea cu ambii maramureșeni.

Când lucrezi cu asemenea artiști este o onoare și o plăcere deoarece experiența și profesionalismul își spun cuvântul și îmi doresc să avem cât de multe colaborări, și cu asta am spus totul!

Cui dedici noua piesă?

Nouă melodie o dedic tuturor ascultătorilor noștri!

Marian Pavel, alături de Amalia Ursu- Gazeta Muzicanților

Spune-ne în câteva cuvinte la ce să ne așteptăm în acest an de la Marian Pavel.

În acest an îmi doresc să continui colaborările cu foarte mulți artiști și în diferite genuri așa cum am obișnuit publicul!

Marian Pavel, alături de Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

La mulți ani, un an nou fericit și plin de bucurii!

Videoclipul poate fi urmărit aici 👇

https://www.youtube.com/watch?v=4Ohl5W4ucLE

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here