DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Cunoscutul instrumentist Remus Novac aduce în fața ascultătorilor un proiect mai mult decât ambițios, proiect ce îmbină muzica cu rugăciunea!

Această doină aduce în prim plan vremurile de demult prin sfințenia graiurilor și armonia instrumentelor. Plaiurile Banatului se închină acestei melodii, trecutul străbunilor fiind celebrat cu măiestrie.

Remus Novac- Gazeta Muzicanților

Artistul a mărturisit într-un mesaj atașat proiectului:

Ascultă Doamne doina mea! Este un proiect născut din dragoste pentru Dumnezeu și pentru folclorul românesc! Din ambiția de a face ceva unic am colaborat cu unii din cei mai îndrăgiți soliști și instrumentiști ai Banatulului și nu numai, împreună cu prietenii noștrii din Serbia am format un grup și am realizat un proiect frumos și special.

Remus a adus mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în acest proiect:

Mulțumiri tuturor celor care au participat la acest material muzical: Petrică Moise, Vasile Conea, Nicu Novac, Olguța Berbec, Stana Stepanescu, Cosmin Popa, Constantin Moacă, Octetul Panonia, instrumentiști ai filarmonicii din Novi Sad-Serbia condus de Român Bugar, Corală Contrast condusă de Vasile Bădescu, Darius Darabant-bas, Alexandru Cena-orgă de biserica, Alexandru Iacob-acordeon, sunetistii Ștefan Beșu din Zrenjanin, Zoran Marjanovic și Marko Vuckovic de la Studio Boza din Jagodina-Serbia, studio condus de Zoran Marijanovici sunetistul și toboșarul formației The Non Smoking Orgchestra, pentru cei care nu știu este orchestra celebrului regizor Emir Kusturica! Tot acest material muzical a fost orchestrat de Ștefan Beșu și imprimat în Domul Catolic “Sf. Gheorghe” din Timișoara, Aducem mulțumiri deosebite domnului profesor și capelmaestru Walter Kindl! Doamne ajută! video: Dani Ludwing.

Ascultă Doamne doina mea! este și titlul celui de-al doilea album lansat de către taragonistul Remus Novac.

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here