DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Andrei Branasi, unul dintre cei mai căutați textieri la ora actuală, este un mare cunoscător al graiului bănățean.

După un an plin de realizări, încă un succes i se așează în traistă, acela de mare poet al Banatului

Andrei a mărturisit:

Sunt mândru să vă anunț, că în urma concursului de literatură dialectală “Marius Munteanu”, primul concurs de poezie la care am participat, creațiile mele, în grai, vor fi asezate în paginile cãrţii “Gura Satului” -antologie în grai bãnãţean, alãturi de “greii literaturii dialectale bănățene”, cum le zic eu cu tot respectul și prețuirea pe care le-o port.

Andrei Branasi- Gazeta Muzicanților

Emoțiile l-au înconjurat pe Andrei, care cu greu își găsește cuvintele atunci când își ține prima dată cartea în mână:

Am simțit un amalgam de emoții frumoase când mi-am ținut cartea în mână și mi-am dat seama ca visele se pot atinge, la propriu. Că dorințele devin palpabile, atunci când și alți oameni cred în ele. 
Vă mulțumesc tuturor celor ce ați crezut în mine. Oamenilor minunați care mereu găsiți cele mai speciale cuvinte de fiecare data când vă aduc în atenție o nouă poezie. 
Mă înclin în faţa domniilor voastre și vă mulțumesc de acum și până voi închide ochii că mi-aţi făcut loc în sufletul vostru!
Sărbători Fericite, cu armonie și liniște, vă doresc!

Andrei Branasi- Gazeta Muzicanților

Andrei este colaboratorul nostru de luni de zile, oferindu-ne o fărână din talentul său în fiecare săptămână în rubrica Gânduri prinse-n poezie, așternute pe hârtie.

M-am născut pe pământ cu un dar minunat:
Să împrăștii iubire, prin versuri de dor!
Mi-am făcut în inimă, din rime, palat,
Nu-mi luați #POEZIA, căci fãrã ea mor!

Pentru a citi mai multe poezii sau texte muzicale scrise de el sau pentru a lua legătura cu el personal, puteți intra pe paginilelui de Facebook 👇

Noi nu putem decât să îl felicităm pe Andrei și să îi urăm un nou an cât mai creativ și cât mai plin de realizări și vă invităm în fiecare săptămână să îi descoperiți talentul uriaș în rubrica lui specială 👇

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here