DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Am bucuria să vă dau acest interviu chiar de aici, din inima Bucovinei!

Anul acesta am avut cele mai frumoase sărbători pentru că am fost acasă, în sânul familiei, alături de prieteni dragi

Bine te-am regăsit, draga noastră Iulia! Tocmai ce s-a încheiat perioada Crăcinului. Spune-ne cum ai petrecut de Crăciun?

Bună dragilor! Anul acesta am avut cele mai frumoase sărbători pentru că am fost acasă, în sânul familiei, alături de prieteni dragi. Anul trecut știți și voi că am fost plecată în America.

Mai păstrezi obiceiul de a merge la colindat?

Anul acesta am fost și la colindat, și am așteptat și colindătorii. Am sărbătorit totul așa ca la carte. Am vrut să profit și să recuperez ce nu am reușit anul trecut. Am reușit să ajung și în satul copilăriei mele, satul natal al mamei mele, Fodora, Sălaj, unde suntem norocoși să avem an de an mai bine de 100 de colindători. Și ce e cel mai frumos e că vin după colăcei, nu după dulciuri sau bani.

Cum vei petrece noaptea dintre ani?

La fel cum am profitat de zilele de Crăciun așa o să profit și de zilele de Revelion. Pentru că tot anul am muncit foarte mult, anul acesta nu o să cânt de revelion. Am ținut să merg la munte, să mă relaxez, să stau alături de soțul meu și de prietenii noștri. Am bucuria să vă dau acest interviu chiar de aici, din inima Bucovinei!

Ce planuri ai pentru anul viitor, în linii mari?

De la anul ce bate la ușă îmi doresc să fie cel puțin la fel de bun ca anul acesta. După cum am mai spus și în celelalte interviuri, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest an minunat. Chiar a fost cel mai bun an al meu, mai ales pe plan profesional, am reușit să îmi fac piese, colinde, videoclipuri, am ajuns în emisiunile în care mi-am dorit să ajung, am cântat românilor din America, Spania, Anglia și să nu uit de China. Și una din cele mai de suflet a fost faptul că a crescut semnificativ numărul celor care mă apreciază, iar pe această cale doresc să le mulțumesc. Anul 2019 o să înceapă cu o supriză, cu ce-a de-a doua piesă ce am imprimat-o anul acesta. Așa că… vă invit pe paginile mele de Facebook și Instagram: Iulia Bucur, să vă abonați la contul meu de YouTube unde o să fiți la curent cu toată activitatea mea.

Iulia Bucur- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Cititorilor voștri și celor care îmi urmăresc activitatea și mă apreciază le doresc Sărbători binecuvântate și un An Nou Fericit! Să ne auzim cu bine în noul an!

-