DISTRIBUIȚI

Am decis să îmi fac o manea să văd părerea publicului și de ce nu, pe viitor, să continui cu acest gen pe lângă cel de populară

Bine te-am regăsit, draga noastră Dana! Tocmai ai lansat o surpriză muzicală pentru ascultători, piesa Cineva, va, va, care are un stil diferit față de cel cu care ne-ai obișnuit. Spune-ne cum de ai ales această schimbare?

Bună, dragilor! Da, este o mare schimbare și vă spun de ce: merg în fiecare weekend la evenimente și toți tinerii îmi cer să cânt acest gen muzical, manele. Am decis să îmi fac o manea să văd părerea publicului și de ce nu, pe viitor, să continui cu acest gen pe lângă cel de populară.

Dana Dance- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru producerea melodiei?

Am colaborat cu Danezu și a fost o alegere foarte bună pentru că m-a primit cu brațele deschise și am reușit într-o zi să facem și piesa la studio și filmările. A decurs totul profesional pentru că a trebuit să ne mișcăm repede: imprimarea la studio, machiaj, freză, ținute și la locație am avut loc de la 2 noapte să putem filma.

Unde au avut loc filmările?

Locația este la București într-o casă special amenajată pentru filmări unde se închiriază cu ora și abia am avut loc pentru că era bătaie pe locuri. Casa are 5 camere, fiecare decorată altfel și au fost superbe fiecare.

Cui dedici noua piesă?

Nouă piesă în primul rând o dedic tuturor cuplurilor care desigur ca în orice relație au mici discuții și contraziceri și tuturor celor care apreciază ceea ce fac.

Cum ți se pare acest nou stil față de ceea ce ai cântat până acum?

Este un stil diferit, un stil cu multă caldură și lejeritate. Nu se cântă în forță decât refrenul pentru că el este cel care transmite cel mai mult piesa și are un impact asupra interpretării.

Dana Dance- Gazeta Muzicanților

Să ne așteptăm la mai multe piese de acest fel?

Da, îmi doresc să mai abordez acest stil și să fac pe plac ascultătorilor!

Un mesaj cititorilor!

Le mulțumesc pentru tot și mă bucur că mereu publicul ne ajută ca piesele mele să fie cunoscute.

👇 Videoclipul piesei poate fi urmărit aici 👇

https://www.youtube.com/watch?v=_9_u2RFcauw

-