DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Eu am avut o copilărie de poveste, la sat, cu ierni geroase și zăpadă mai mare decât mine.

Este prima mea colindă imprimată, mi-am dorit ca în preajma sărbătorilor să transmit un mesaj altfel celor care mă ascultă și mă îndrăgesc

Bine te-am regăsit, draga noastră Maria! Recent ai lansat o nouă piesă, colinda La mulți ani cu sănătate! Spune-ne care este povestea acestei colinzi.

Bună, dragii mei! Este prima mea colindă imprimată, mi-am dorit ca în preajma sărbătorilor să transmit un mesaj altfel celor care mă ascultă și mă îndrăgesc. Mi-a părut foarte rău că nu a fost zăpadă când am filmat colinda, așa că am ales o locație superbă, iar pe această cale vreau să-i mulțumesc lui Doru Călina, cu un decor de Crăciun și două fete minunate, Evelyn, care îmi este fină și o ador la nesfârșit, și Sofia, prietena ei, care mi-au fost alături.

Maria Hurduzeu- Gazeta Muzicanților

Dacă nu am avut zăpadă la filmarea videoclipului, am facut câteva poze cu un peisaj de poveste și m-am gândit să le împărtășesc cu voi. M-am gândit la copilăria mea, la cei mai frumoși ani ai mei și nu numai, la vremurile ce le trăim acum, să fim mai buni mai iertători, îngăduitori și cu siguranță în ajunu’ lu’ Crăciun să primim de la Dumnezeu tot ce-i bun!

Ce înseamnă Crăciunul pentru tine?

Cea mai frumoasă sărbătoare, prilej de bucurie, revederea cu cei dragi, bucate alese, bradul împodobit, un peisaj de poveste și Crăciunul înseamnă acasă.

Maria Hurduzeu- Gazeta Muzicanților

Ce crezi că trebuie să conțină o colindă pentru a ajunge în inimile oamenilor?

Nu aș putea să răspund cu precizie la această întrebare dar cred că fiecare dintre noi în ce se regăsește! Eu am avut o copilărie de poveste, la sat, cu ierni geroase si zăpadă mai mare decât mine, sărbătorile însemnau colindă, primeam colaci, brânză, cârnați, mere, nuci și aveam o ,,straiță” care o duceam plină ochii acasă cu atâta bucurie de darurile primite așa că eu am și trăit mesajul multor colinde, nu doar îl ascult și cânt! Sunt o norocoasă!

Cum vei petrece sărbătorile anul acesta?

În familie si mă rog bunului Dumnezeu să îi țină sănătoși pe cei dragi ai mei ca să ne bucurăm cât mai mulți ani în pace si cu liniște în suflet de fiecare sărbătoare și nu numai!

Un mesaj cititorilor!

Sărbători binecuvântate cu sănătate, bucurie, înțelegere, dragoste si liniște sufletească! La mulți ani!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here