DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Colinda trebuie sa vestească Nașterea Domnului nostru iisus Hristos. Trebuie să fie emoționantă.

Colinda “Astăzi s-a născut Hristos” datează din anul 1988 și așa a fost să fie pe glasul meu potrivită și scoasă din lada de zestre

Bună ziua și bine te-am regăsit, dragă Mihai! Tocmai ai lansat o nouă piesă, colinda Astăzi s-a născut Hristos. Spune-ne cum ai ales această colindă să o ai în repertoriul tău.

Bun găsit tuturor! Mă bucur să fiu în casele oamenilor prin sprijinul vostru, Gazeta Muzicanților. Colinda “Astăzi s-a născut Hristos” datează din anul 1988 și așa a fost să fie pe glasul meu potrivită și scoasă din lada de zestre.

Mihai Posteanu – Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările?

Filmările au avut loc acasă în comuna Ațintiș și acasă la părinții mei.

Mihai Posteanu – Gazeta Muzicanților

Ce înseamnă Crăciunul pentru tine?

Crăciunul trebuie sa fie pentru toți la fel. Hristos s-a născut și pentru cel bogat și pentru cel sărac. Important e să fim alături de cei dragi și să nu lipsească colindul din casele oamenilor.

Ce crezi că trebuie să conțină o colindă pentru a ajunge în inimile oamenilor?

Colinda trebuie sa vestească Nașterea Domnului nostru iisus Hristos. Trebuie să fie emoționantă. Să transmitem bucuria că Hristos se naște.

Mihai Posteanu – Gazeta Muzicanților

Cum vei petrece sărbătorile anul acesta?

Sărbătorile de iarnă pentru mine înseamnă familie. Soția, copilul și prietenii apropiați. Vom colinda în seara de ajun pe la părinți și prieteni apropiați până dimineața ducem vestea că Hristos s-a născut.

Un mesaj cititorilor!

În primul rând vreau să va mulțumesc vouă Gazeta Muzicanților. Vreau să mulțumesc tuturor colaboratorilor. Le mulțumesc mirilor din anul 2018 pentru încrederea acordată. Mulțumesc băieților mei din formație. A fost un an foarte bun cu roade bine. Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile frumoase . Sărbători fericite tuturor alături de cei dragi. La mulți ani!

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here