DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Pentru realizarea acestei piese am colaborat cu studioul RadStar, textul a fost scris de mama mea.

Pentru mine, sărbătorile de iarnă au o încărcătura emoțională deosebită, le aștept cu mare nerăbdare și încă mă bucur ca un copil de fiecare obicei sau cadou primit de la Moș Crăciun!

Bună ziua și vine te-am regăsit, dragă Ana! Astăzi vom vorbi despre o piesă specifică acestei perioade, colinda Cetina verde de brad. Spune-ne cum de ai ales să înregistrezi această colindă.

Bună ziua și bine v-am regăsit, atât pe voi cei de la Gazetă, cât și pe cititorii voștrii! Am înregistrat colinda anul trecut, chiar îmi doream un cântec specific acestei perioade din an! Pentru mine, sărbătorile de iarnă au o încărcătura emoțională deosebită, le aștept cu mare nerăbdare și încă mă bucur ca un copil de fiecare obicei sau cadou primit de la Moș Crăciun!

Cu cine ai colaborat la producerea acesteia?

Pentru realizarea acestei piese am colaborat cu studioul RadStar, textul a fost scris de mama mea, iar linie melodică și multe alte sfaturi constructive am primit de la bunul meu prieten Florin Sârb.

Unde au avut loc filmările?

Videoclipul l-am filmat într-un peisaj superb, în satul Sacaramb din județul Hunedoara cu Remus Suciu!

Ce crezi că trebuie să conțină o colindă pentru a ajunge în inimile oamenilor?

Părerea mea că trebuie cântată din suflet!

Cum vei petrece sărbătorile anul acesta?

În Ajun o să stau acasă cu familia mea, dar bineînțeles că din 25 Decembrie încep evenimentele și pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor celor care mă îndrăgesc și reușesc să-mi facă viața atât de frumoasă!

Un mesaj cititorilor!

Le doresc sărbători fericite, căldură în suflete și un an nou cât mai bun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here