DISTRIBUIȚI
-
_____________________________________________________

Tocmai faptul că este vorba despre mine în acest cântec m-a determinat să debutez cu el și totodată să realizez și videoclip.

Titlul spune clar că este vorba de o Măriuță căreia i-a fost pus numele așa, pentru că tatăl a auzit cetera la venirea ei pe lume și asta l-a inspirat

Bine te-am regăsit, draga noastră Nicoleta! Tocmai ai lansat primul tău videoclip! Spune-ne cum se numește piesa și care este tema generală a ei.

Bine v-am regăsit! Primul meu cântec la care, cu ajutorul lui Dumnezeu, i-am făcut un videoclip se numește “Măria și cetera”. Cât despre tema generală, titlul spune clar că este vorba de o Măriuță căreia i-a fost pus numele așa, pentru că tatăl a auzit cetera la venirea ei pe lume și asta l-a inspirat. 🙂
Ulterior, aceasta a mai și avut “glas de horit”…ce poate fi mai frumos decât să îmi cânt viața?

Maria Pavelean- Gazeta Muzicanților

Ce te-a determinat să alegi această piesă ca prima ta piesă cu videoclip?

Tocmai faptul că este vorba despre mine în acest cântec m-a determinat să debutez cu el și totodată să realizez și videoclip.

Cu cine ai colaborat pentru producerea piesei?

Pentru producerea acestui cântec am lucrat cu oameni minunați cărora le mulțumesc din suflet. Aduc mulțumiri omului cu care mă sfătuiesc tot timpul, care îmi este și prieten de nădejde, domnului profesor Florin Labiș, la studioul căruia am înregistrat acest cântec și care și-a pus amprenta pe tot materialul pe care l-am imprimat acolo. Rareș Grigore a fost “făptuitorul” melodiei dinamice, împreună cu doamna Maria Anuța am făcut că acest text să mi se potrivească întru totul, iar videoclipul a fost realizat cu profesionalism de către Mădălin Butiurcă.

Mulțumiri dansatorilor ansamblului “Plaiurile Bîrgăului” coordonați de coregraful Valentin Ciurea, prietenilor mei instrumentiști, doamnei Ioana Suciu și domnului Florin Flamand.

Maria Pavelean- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările videoclipului?

Filmările au avut loc la Prundu Bîrgăului, la o căsuță din bătrâni, încă păstrată.

Maria Pavelean- Gazeta Muzicanților

Cui dedici noua piesă?

Acest cântec îl dedic în special celor care poartă acest nume minunat, și îndeosebi Mariilor care au “glas bun de horit” și bineînțeles, celor care au voia bună în suflet.

Maria Pavelean- Gazeta Muzicanților

Cum se prevede restul anului pentru tine?

Restul anului se prevede cu noi proiecte, din care face parte și un grup de studenți teologi. O să vedeți mai multe pe parcurs 😉

Maria Pavelean- Gazeta Muzicanților

Un mesaj celor ce vor viziona acest videoclip!

Mulțumiri Gazetei Muzicanților pentru tot sprijinul, cititorilor gazetei și celor care vor viziona acest videoclip numai gânduri bune!

-