DISTRIBUIȚI
-
_____________________________________________________

Am avut partea de cea mai frumoasă zi, la filmări, alături de colegii mei dragi de la liceul de muzică.

Tânăra și talentata interpretă de muzică populară, Maria Bianca Gâvan, a lansat o colindă frumoasă, Am pornit a colinda!

Artista a mărturisit:

Dragi prieteni, acum, în prag de sărbători, aduc în fața dumneavoastră cel mai nou colind la care am făcut și un videoclip pe măsura, zic eu, care sper să fie și pe placul vostru
Am avut partea de cea mai frumoasă zi, la filmări, alături de colegii mei dragi de la liceul de muzică, cărora le mulțumesc pentru că au acceptat invitația de a fi alături de mine și ca totul să iasă exact așa cum mi-am dorit! Nu uitați, sunteți niște oameni MINUNAȚI pentru mine! Vă mulțumesc!😇 

Maria Bianca a ținut să mulțumească atât persoanelor apropiate din viața ei, cât și celor ce au ajutat-o la producerea piesei:

Mulțumesc din suflet familiei mele pentru toată susținerea și pentru tot ajutorul acordat până acum!  Mulțumesc totodată și gazdelor primitoare de la Popasul Tihuța!
Mulțumesc și celor care s-au ocupat de:
ORCHESTRAȚIE/STUDIO: Marius Ionut Suciu🎧🤗
LINIE MELODICA: Radu Ciprian
TEXT: Maria Anuța
VIDEO: Andrei Vrasmas🔝🎥

Mesajul pentru cititori din partea artistei:

Vă doresc din suflet să aveți parte de sărbători frumoase, liniștite cu pace, iubire și lumină la casele voastre! 😍 Și nu uitați, de Crăciun haideți să fim cu toții mai buni! 
Cum spun și versurile din colindă:
“Să te vadă Dumnezeu
Că ești om bun la inimă…” 🙏🏻 
Like and share  🎼🎶🤗

Maria Bianca Gâvan,
Gazeta Muzicantilor

-