DISTRIBUIȚI

Pot spune că ce a mai rămas din acest an va fi la fel de prosper precum a fost până acum.

Cântecul îl dedic tuturor celor care stiu să se veselească și să își petreacă așa cum se cuvine și așa cum știu ei mai bine

Bine te-am regăsit, draga noastră Nicoleta! Tocmai ai lansat o nouă piesă pentru ascultători, Unde-am umblat pe pământ. 

Bine v-am regăsit, dragilor! Așa este, am lansat în urmă cu câteva zile o nouă melodie, mai exact chiar în data de 6 Decembrie, am făcut un cadou publicului de Moș Nicolae, cum îmi place mie să spun și a avut, după părerea mea, un impact foarte bun asupra celor care mă urmăresc și nu numai.

Nicoleta Hădărean și Sorin Baciu- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru producerea melodiei?

În primul rând, alături de mine a fost colegul meu Sorin Baciu, cu ajutorul căruia am reușit sa facem acest duet, colegii nostri din Formația Lucian Soporan au fost, bineînțeles, alături de noi și nu în ultimul rând Paul Morar, Gabi Danciu, Maria Anuta, Datina Turdeana, Liviu Sicoe, care au făcut ca acest proiect să fie dus până la bun sfârșit.

Unde au avut loc filmările și cu cine ai colaborat?

Filmările au avut loc la Pensiunea Casa Moțească din Mihai Viteazu, iar videoclipul a fost realizat de către Liviu Sicoe, care a dat dovadă de un profesionalism inedit în realizarea acestuia.

Nicoleta Hădărean și Sorin Baciu- Gazeta Muzicanților

Cui dedici noua piesă?

La fel ca și “Omul care își petrece”, cântecul “Unde am umblat pe pământ” este similar, așa că îl dedic tuturor celor care stiu să se veselească și să își petreacă așa cum se cuvine și așa cum știu ei mai bine.

Nicoleta Hădărean și Sorin Baciu- Gazeta Muzicanților

Cum se prevede restul anului pentru tine?

Pot spune că ce a mai rămas din acest an va fi la fel de prosper precum a fost până acum, iar anul viitor va fi, bineînțeles, bogat în evenimente frumoase și în proiecte muzicale care vor fi aduse în fata dumneavostră cât de curând.

Nicoleta Hădărean și Sorin Baciu- Gazeta Muzicanților

Cum vei petrece Sărătorile de iarnă anul acesta?

Ca în fiecare an, îmi petrec sărbătorile alături de familia mea, de prieteni și de colegi, păstrând vechile tradiții și obiceiuri din această perioadă.

Un mesaj cititorilor!

Îi salut pe toti cei care citesc site-ul vostru, iar acum în prag de sărbători le urez sărbători frumoase și să fie fericiți alături de persoanele dragi lor.

-