DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Fetița care apare alături de mine este fetiță noastră, Mara de 5 anișori și jumătate, căreia îi place foarte mult muzica populară.

Tema generală a acestui text este legată de bani și de faptul că în viața de zi cu zi muncim, iar goana aceasta după bani și averi nu ne mai lasă să punem preț pe viață și pe frumusețea acesteia

Bună ziua și bine te-am găsit, dragă Amalia! Recent ai lansat o piesă nouă, Cine lăcomește. Spune-ne care este tema generală a acesteia.

Bună ziua, dragi prieteni, pentru că așa aș vrea să vă numesc de acum înainte, mă bucur să vă cunosc și să începem o colaborare frumoasă.
Da, așa este, în această toamnă am reușit să filmez videoclipul piesei “Cine lăcomește”, tema generală a acestui text fiind legată de bani și de faptul că în viața de zi cu zi muncim, iar goana aceasta după bani și averi nu ne mai lasă să punem preț pe viață și pe frumusețea acesteia.

Amalia Ghine- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru producerea piesei?

Colaboratorii acestei piese sunt colegii noștri, iar cel care și-a lăsat amprenta la aranjamentul muzical și tot ce ține de partea tehnică este Ovidiu Pintilei de la Deva, cu care am lucrat și voi mai lucra și căruia îi mulțumesc pentru ajutor.
Mai vreau să-l amintesc pe saxofonistul Ovidiu Urzicean, tot din Deva, care a înregistrat instrumentele de suflat (sax și taragot), Adrian Safta(clarinet), iar cei care mi-au mai dat o mâna de ajutor la filmarea videiclipului au fost: Doru Țăranu(sax), Gheorghe Rotariu(sax), Dorin Patca(sax), Daniel Ghine, soțul meu cu acordeonul, Petre Ion(armonică)și Flavius Stanciu la vioară împreună cu cele 5 perechi de dansatori de la Ansamblul Ghiocelul din Comuna Giroc, județul Timiș.
Mai vreau să precizez faptul că textul este creat de domnul Adrian Drăgan din Buziaș, iar linia mel îi aparține instrumentistului Adrian Scorobete! Pe acestă cale aș dori să le mulțumesc tuturor pentru ajutorul acordat!

Amalia Ghine- Gazeta Muzicanților
Amalia Ghine, alături de Ansamblul Ghiocelul din comuna Giroc

Unde au avut loc filmările și cu cine ai colaborat?

Filmarea videoclipului a avut loc într-o pădure deasă de pe Valea Cavasului din satul natal al soțului meu care se numește Bencecu de Jos, județul Timiș.
Fetița care apare alături de mine este fetiță noastră, Mara de 5 anișori și jumătate, căreia îi place foarte mult muzica populară și asta a fost dorința ei, să o îmbrac și pe ea în costum popular.

Amalia Ghine, alături de soțul ei, Daniel Ghine și de fetița lor, Mara- Gazeta Muzicanților

Cui dedici noul cântec?

Dedic acest cântec tuturor celor care îndrăgesc folclorul, apoi celor care se regăsesc în el și vor să recunoască defapt acest lucru, cât și celor care mă îndrăgesc și-mi apreciază munca! 😊

Amalia Ghine, alături de fetița ei, Mara- Gazeta Muzicanților

Cum vei petrece sărbătorile de iarnă anul acesta?

Anul acesta vom petrece această Sfântă Sărbătoare a Nașterii Domnului alături de cei doi copilași ai noștrii, Mara și Tudor, împreună cu familiile noastre. Așteptăm cu nerăbdare să vină Moș Crăciun. 😊
Pentru Revelion ne pregătim intens deoarece vom fi la muncă, adică vom avea de cântat!

Amalia Ghine- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Cititorilor le transmit toate gândurile mele bune, Sărbători binecuvântate cu pace și liniște alături de persoanele dragi și multă sănătate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here