DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Cântecele pe care le interpretez le aleg cu sufletul.

Am pus tot ce am avut mai bun pentru a aduce în fața publicului un cântec arhaic, cu personalitate, alături de o poveste legată de cel mai frumos sentiment pe care îl poate trăi un om și anume iubirea

Bine te-am regăsit! Toamna aceasta ai fost foarte hărnicuță, iar acum vii în atenția publicului ascultător cu piesa Ce iubești nu poți uita. Spune-ne în câteva cuvinte care este tema piesei.

Acest proiect este unul de suflet. Am pus tot ce am avut mai bun pentru a aduce în fața publicului un cântec arhaic, cu personalitate, alături de o poveste legată de cel mai frumos sentiment pe care îl poate trăi un om și anume iubirea.

Cătălina Rotaru- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru producerea melodiei?

Pot spune că toți cei care au muncit pentru acest proiect sunt oameni avizați în ceea ce privește muzica și folclorul. Linia melodică și versurile au fost făcute în colaborare cu Marius Dochița, aranjamentul orchestral și susținerea muzicală au fost asigurate de maestrul Viorel Leancă alături de Orchestra Ansamblului Profesionist ,,Ciprian Porumbescu”, iar videoclipul și scenariul fost făcute de către George Checheriță, un adevărat profesionist.

Cătălina Rotaru- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările și cu ce ansamblu ai colaborat?

Filmările au avut loc în Bucovina, alături de Ansamblul folcloric “Arcanul“.

Cătălina Rotaru- Gazeta Muzicanților

Cui dedici noul cântec?

După cum am spus, cântecul are o temă care înglobează tot ceea ce e frumos, și anume iubirea. Acest cântec este dedicat tuturor celor care iubesc, tuturor celor care au drag de frumos, de folclor și de tradiție.

Cătălina Rotaru- Gazeta Muzicanților

Cum îți alegi piesele pe care urmează să le cânți?

Cântecele pe care le interpretez le aleg cu sufletul. Cântatul nu e un serviciu, nu e nici o activitate care trebuie exercitată în monotonie. Pentru a cânta trebuie să simți. Eu aleg cântecele după cum simt. Trebuie să simt acea legătură cu ceea ce cuprinde un cântec pentru a-l putea interpreta.

Cătălina Rotaru- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Dragii mei, vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea voastră, pentru mesaje și pentru faptul că ne ascultați.

Sfintele sărbători să vă aducă bucurie, pace în familie, să iertați, să vă iubiți și să simțiți căldura nașterii Domnului. Vă doresc un sfârșit de an minunat alături de cei dragi și prosperitate în anul care vine! Vă îmbrățișez cu inima!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here