DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

În videoclip apar părinții mei, trupa mea cu care particip la evenimente și Ansamblul folcloric Cununa Someșană.

Tema generală a acestei piese este plecarea de acasă a tinerilor, din casa părintească, este vorba despre acel moment când ne luăm zborul și ne urmăm fiecare calea noastră

Bine te-am regăsit, draga noastră Paula! Astăzi vom vorbi despre piesa Eu din sat când am plecat. Spune-ne care este tema generalăa acesteia.

Bine v-am regăsit, dragii mei! Tema generală a acestei piese este plecarea de acasă a tinerilor, din casa părintească, este vorba despre acel moment când ne luăm zborul și ne urmăm fiecare calea noastră.

Paula Grigore- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru producerea melodiei?

Pentru această melodie am colaborat cu Gavril Danciu și Săndel Filip, iar textul îi aparține Mariei Anuța.

Paula Grigore- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările și pe cine ai avut ca protagoniști lângă tine?

Filmările au avut loc la Casa de Hogina Maria, care aparține primarului din Sângiorz Băi, Traian Ogagau, iar pe această cale vreau să îi mulțumesc pentru oportunitatea oferită.

În videoclip apar părinții mei, trupa mea cu care particip la evenimente și Ansamblul folcloric Cununa Someșană, avându-l pe Adi Salvan ca și coregraf. Vreau să le mulțumesc și lor pentru tot!

Paula Grigore și Forfotă Bogdan- Gazeta Muzicanților

Cui dedici această piesă?

Această piesă vreau să o dedic în primul rând părinților mei, prin intermediul ei vreau să le mulțumesc din toată inima că m-au crescut, m-au educat, și pentru toată susținerea care mi-o oferă, le doresc tuturor copiilor din lumea asta să aibă așa părinți ca și ai mei! O dedic și socrilor mei, niște oameni extraordinari care mă susțin în toate și pe care deasemenea îi iubesc mult și bineînțeles, o dedic tuturor părințiilor din lumea asta.

Paula Grigore- Gazeta Muzicanților

Cum vei petrece sărbătorile de iarnă anul acesta?

În ajun o să îmi petrec sărbătoriile de iarnă în famile, la colindat, iar pe urmă bineînțeles prin cântec, așa cum fac în fiecare an.

Paula Grigore- Gazeta Muzicanților

Ce surprize ne pregătești pentru viitorul apropiat?

Am îneput să lucrez la un proiect, dar vreau să rămână surpriză deocamdată. Rămâneți aproape!

Paula Grigore și Forfotă Bogdan- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Vreau să le urez tuturor Sărbători Fericite, liniște sufletească și noul an să le aducă multă sănătate, fericire și prosperitate!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here