DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

După părerea mea, o colindă trebuie să transmită o emoție aparte.

De mult îmi doream un colind în repertoriu doar că nu am auzit nici o linie melodică care să mă sensibilizeze și să mă ducă cu gândul la sărbătorile de iarnă

Bine te-am regăsit, draga noastră Denisa! Acum în prag de sărbători, vom vorbi despre colinda Sărbători de iarnă sfinte. Spune-ne cum de ai ales să ai și o colindă în repertoriul tău.

Buns ziua și bine v-am găsit ! Colinda “Sărbători de iarnă sfinte” a luat naștere anul trecut în pragul sărbătorilor de iarnă. De mult îmi doream un colind în repertoriu doar că nu am auzit nici o linie melodică care să mă sensibilizeze și să mă ducă cu gândul la sărbătorile de iarnă.

Denisa Bonțe- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările?

Cu ajutorul lui Alex Hatfa, cel care a compus colindul și al familiei Siminic cu care am filmat videoclipul, am reușit să aduc emoțiile mele în casele voastre! Filmările au avut loc pe Măgura Priei județul Sălaj iar cadrele de la casă în satul Marin casă Marinei/Fii Marinului Sălaj.

Denisa Bonțe- Gazeta Muzicanților

Ce crezi că ar trebui să conțină o colindă după părerea ta?

După părerea mea, o colindă trebuie să transmită o emoție aparte, deoarece aceasta nu se cântă precum un cântec de joc ci prin ea vestim Nașterea Mântuitorului nostru Iisus Hristor!

Denisa Bonțe- Gazeta Muzicanților

Ce înseamnă Crăciunul pentru tine?

Crăciunul pentru mine înseamnă bucuria de a colinda împreună cu cei dragi și satisfacția de a vedea că oamenii pot să devină mai buni și să se ajute reciproc.

Denisa Bonțe- Gazeta Muzicanților

Cum vei petrece sărbătorile anul acesta?

Ca de fiecare dată, Crăciunul îl sărbătoresc alături de familia mea.

Un mesaj cititorilor!

Să aveți parte de sărbători liniștite alături de cei dragi vouă, să nu uitați să fiți buni cu cei din jurul vostru, iar pentru cei care mă urmăresc vă invit să vă abonați pe canalul meu de YouTube https://www.youtube.com/channel/UCUD9RJv5aAft1iBNDLJclcA
să dați un like paginii mele oficiale https://www.youtube.com/channel/UCUD9RJv5aAft1iBNDLJclcA
și să îmi ascultați cântece!
Sărbători binecuvântate❗

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here