DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Sentimentele au apărut inevitabil și astăzi ne pregătim de nuntă.

Emoțiile au fost mari, dar de fiecare dată când e lângă mine depășesc emoțiile cu lejeritate deoarece știu că mă susține în absolut tot și asta îmi oferă încredere încredere în mine

Bine te-am regăsit, draga noastră Elena! Recent ai fost invitată la o emisune de top, La Măruță. Spune-ne cum a fost această experiență pentru tine.

Bună ziua și bine v-am regăsit! Într-adevăr, am avut ocazia să fim prezenți la această emisiune. Am fost foarte încântați și entuziasmați pentru că nu în fiecare zi ai ocazia să fii invitat la o astfel de emisiune.

Elena Paneș și Renato Aladar Pusztai- Gazeta Muzicanților

Ai avut pe lângă tine o persoană foarte dragă ție, logodnicul tău și ați vorbit despre relația voastră. 

Noi am mai fost prezenți și în cadrul altor emisiuni împreună, dar pentru prima dată am vorbit despre povestea relației noastre. Emoțiile au fost mari, dar de fiecare dată când e lângă mine depășesc emoțiile cu lejeritate deoarece știu că mă susține în absolut tot și asta îmi oferă încredere încredere în mine. Este foarte important să ai pe cineva alături care să te susțînă și să te înțeleagă mai ales în domeniul muzical. Pot să spun că sunt o norocoasă pentru faptul că îl am alături.

Elena Paneș și Renato Aladar Pusztai- Gazeta Muzicanților

Cum a început povestea voastră de dragoste?

De la un afiș în care el a văzut că urma să cânt la un restaurant. S-a prezentat la localul respectiv și după câteva luni am început să vorbim, zilnic, însă relația propriu-zisă s-a concretizat abia după multe luni de zile, aproximativ un an. În tot acest timp am fost doar prieteni. Sentimentele au apărut inevitabil și astăzi ne pregătim de nuntă.

Elena Paneș și Renato Aladar Pusztai- Gazeta Muzicanților

Când are loc marele eveniment, nunta?

Nuntă va avea loc în 09.02.2019 și abia așteptăm să îi avem aproape pe toți cei dragi, începând de la familie până la colegi și prieteni!

Elena Paneș și Renato Aladar Pusztai- Gazeta Muzicanților

Cum merg pregătirile?

Eu sunt foarte perfecționistă să zic așa și îmi place ca totul să fie ca la carte tocmai de acea sunt și foarte atentă la detalii ca totul să iasă așa cum ne dorim. Deocamdată totul merge perfect. Deși timpul este scurt, am reușit cu brio să ne încadrăm în timp și sperăm noi să mulțumim pe toți cei care vor fi prezenți.

Elena Paneș și Renato Aladar Pusztai- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Le mulțumim tuturor pentru mesajele de după emisiune, pentru apreceri și susținere. Le dorim multă sănătate și fericire tuturor!

Pentru cei care nu ați apucat să îi urmariti în direct, o puteți face aici!  👇

http://lamaruta.protv.ro/stiri/video-elena-si-oli-poveste-de-dragoste-de-la-un-afis.html?fbclid=IwAR1tvt7H0cAqGp43Lqw84ZfM3yDDPIl9TTqnk0DLjOv5P1ZUZokgWXtJj5Q

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here