DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

La rândul meu, am venit si eu cu o surpriă muzicală pentru cei care îmi apreciază munca.

Această temă este la mare căutare deoarece noi oamenii nu putem trăi fără dragoste și iubire

Bine te-am regăsit, draga noastră Georgiana! Nu cu mult timp în urmă ai lansat piesa de joc și veselie, Vremea-i de iubit. Spune-ne care este tema generală a acesteia.

Bine ați venit! Vă mulțumesc pentru faptul că mereu sunteți alături de mine! Vremea-i de iubit este o melodie mai veche, este piesa mamei mele și mi-a placut foarte mult. Cântecul a fost hit și la vremea lansării lui, dar și acum. Tema principala a acestei melodii este iubirea, dragostea. Această temă este la mare căutare deoarece noi oamenii nu putem trăi fără dragoste și iubire.

Georgiana Vița- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările și cu ce ansamblu ai colaborat?

Filmările au avut loc la Muzeul satului din Timișoara și pe plan muzical am colaborat cu Orchestra Ansamblului profesionist Banatul din Timișoara, iar dansatorii din videoclip sunt din Giroc, Ansamblul Ghiocelul, fiind o colaborare frumoasă.

Georgiana Vița- Gazeta Muzicanților

Cui dedici noua piesă?

Această piesă o dedic soțului meu Andrei, el meritând din plin această dedicație. El este alături de mine mereu, chiar dacă de multe ori este în umbră, el dorește să ajung cea mai strălucitoare stea. Iubirea noastră este descrisă în versurile melodiei.

Georgiana Vița- Gazeta Muzicanților

Totodată, în urmă cu aproximativ o săptămână ai lansat o surpriză de ziua ta, piesa La mulți ani. Spune-ne cum ți-a venit ideea de a o lansa chiar de ziua ta, atunci când normal tu ar trebui să primești cadouri și nu să dai.

Așa este, am lansat melodia La mulți ani. Această melodie a fost filmată și înregistrată cu mult timp înainte, dar am așteptat momentul potrivit pentru lansarea ei. Am primit foarte multe cadouri și primesc în fiecare zi. Pentru mine toată dragostea și aprecierea publicului să știți că este un mare cadou. La rândul meu, am venit și eu cu o surpriă muzicală pentru cei care îmi apreciază munca. Toată viața am dăruit oamenilor cu inima deschisă și cu sufletul curat și cred că acesta este cel mai mare secret al succesului.

Georgiana Vița- Gazeta Muzicanților

Cum se prevede restul anului pentru tine?

Pentru Craciun am pregătit 2 colinde (Live ) pe care le găsiți pe canalul meu de youtube – Împreună de Crăciun. Colindele sunt cele mai frumoase cântece de pe pământ. Acesta a fost ultimul proiect pentru acest an minunat și acum ne pregătim intens pentru Revelion.

Un mesaj cititorilor!

Vă doresc tuturor Sărbători fericite alături de toti cei dragi, un an nou fericit plin de belșug și sănătate. Să aveți parte de tot ce este mai bun! Vă pup!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here