DISTRIBUIȚI
-
_____________________________________________________

O fetiță din Forotic, Caraș-Severin are nevoie de ajutorul nostru.

Mama acesteia ne spune povestea foarte tristă a fetiței ei de 5 ani și jumătate:

“Georgiana a fost un copil dorit, așteptat vreo 10 ani și când în sfârșit a apărut, bucuria nu a ținut mult decât vreo 4 luni. La un control la Timișoara la neonatolog a spus că are hidrocefalie și trebuie operată de urgență, eu în timpul sarcinii am mers în toată luna la control,nu au fost probleme în timpul sarcinii, la naștere am ieșit cu ea în stare generală bună.

Georgiana a fost operată la 5 luni de hidrocefalie, adică tub de deranj îl are și acuma în cap, de la creier până în burtică, apoi la 1 an și 2 luni a fost operată de peritonită. Au zis că din cauza tubului de tren cel are în burtă a făcut infecție.

Apoi au apărut convulsiile și ne luptăm cu ele în continuare, mai exact în 30 septembrie a făcut una de 2 ore jumate, am crezut că nu mai scapă ce rău i-a fost. Și s-au mai adăugat mai multe diagnostice: tetrapareză spastică, epilepsie, cum se poate vedea în pozele cu biletele de ieșire.

Georgiana nu merge, nu vorbește doar 2 3 cuvinte, doar în brațe purtată și în căruț. Cei de la Alba Iulia mi-au spus că trebuie foarte multă recuperare. Acum sunt programate în aprilie anul viitor, în iunie, și în septembrie, e foarte costisitor tratamentul, o sesiune costă în jur de 4.000 de lei. Mă descurc cum pot, iau împrumut după dau înapoi, dar e foarte greu.

Georgiana are în prezent 5 ani jumate. ”

Telefon Minea Daniela Valea – 0756210779

Acesta este grupul de pe Facebook- Ajutor pentru Georgiana

https://www.facebook.com/groups/1733663820014974/

iar acesta este Facebook-ul mamei unde puteți lua legătura direct cu ea:

Facebook Mama Georgiana: Minea Daniela-Valea

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006164295846

-