DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

De atunci am știut și am simțit că nu trebuie să mă opresc acolo.

Profesorul meu de romană m-a ales pe mine, spunându-mi și știind din prima clipă că nu o să îl dezamăgesc și așa a și fost

Bine te-am găsit, draga noastră Nicoleta! Acesta fiind primul nostru interviu, povestește-ne puțin despre locul de unde provii și despre regiunea pe care o reprezinți ca artist.

Bună ziua, dragi prieteni, mă bucur să vă cunosc și să pot colabora cu voi! Numele mei este Nicoleta Pop și provin din Rebrișoara, un sat frumos cu oameni gospodari și de omenie care mă primesc cu atâta căldură de fiecare dată și sunt mândra că locuiesc aici și chiar pentru ei am o supriză care va apărea pe micile ecrane în primăvară.

Nicoleta Pop- Gazeta Muzicanților

Cum și când începe povestea cântecului pentru tine?

Drumul meu în muzică a început pe când eram în generală. A fost organizat un concurs și din fiecare școală trebuia ales un reprezentat. Profesorul meu de romană m-a ales pe mine, spunându-mi și știind din prima clipă că nu o să îl dezamăgesc și așa a și fost. Ne mai cântând până atunci pe scenă cu o orchestră în spatele meu, după două zile, domnul Valer Fodorca a contribuit la pregătirea mea pentru acel concurs și bineînțeles că roadele au venit luând locul doi pe județ. De atunci am știut și am simțit că nu trebuie să mă opresc acolo.

Nicoleta Pop- Gazeta Muzicanților

De la cine ai moștenit acest talent și dragostea pentru muzică?

În familia mea a fost bunicul meu care pe vremea când era tânăr mergea la nunți ca și chemator, dar eu consider că acest talent mi l-a dat Dumnezău și că tot el mi-a arătat că orice lucru poate deveni realiatate atâta timp cât crezi în el.

Nicoleta Pop- Gazeta Muzicanților

Care sunt artiștii pe care îi admiri cel mai mult?

Fiecare artist e special în felul lui și îi apreciez pe toți, dar cel mai apropiat de sufletul meu este și va fi domnul Ioan Dordoi care mi-a fost și profesor de canto și de la care am avut ce învața pentru că este un om de apreciat și este un model pentru mine.

Nicoleta Pop- Gazeta Muzicanților

Cum îmbii cariera de solist cu viața de zi cu zi?

Eu alegându-mi o carieră în Mapn am zis că muzica o țin ca hobby pentru că nu am avut extraodinar de mult timp să mă ocup și de partea asta, dar pe parcurs lucrurile au evoluat și am văzut că de fapt le pot îmbina pe amândouă și că nu pot să renunț la nici una din ele. La muncă sunt doar 8 ore pe zi, iar după program tot timpul meu este dedicat muzicii.

Nicoleta Pop- Gazeta Muzicanților

Ne pregătești surprize muzicale pe viitorul apropiat. Spune-ne despre ce e vorba.

Cu siguranță o să pregătesc noi cântece pentru toți cei care mă cunosc și mă apreciază, una dintre ele va fi lansată chiar de sărbători, iar celelalte pe parcurs. Am multe proiecte pentru anul ce va urma pe care abia aștept să vi le prezint și sper din tot sufletul să vă placă. Vă îmbrățișez cu drag!

Nicoleta Pop- Gazeta Muzicanților

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here