DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Filmările au avut loc la Borșa, pe Vărful Prislop.

Această colindă se referă la toți românii plecați în țări străine și care se întorc acasă la cei dragi cu prilejul Sfintelor Sărbători de iarnă

Bună ziua și bine te-am regăsit, draga noastră Ancuța! Astăzi vom vorbi despre o piesă specifică acestei luni, colinda Sărbătorile când vin. Spune-ne care este tema generală a acesteia.

Bună ziua și bine v-am regăsit, dragii mei prieteni! Această colindă se referă la toți românii plecați în țări străine și care se întorc acasă la cei dragi cu prilejul Sfintelor Sărbători de iarnă. În această perioadă extrem de frumoasă, toate drumurile duc acasă.

Ancuța Timiș- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru producerea colinzii?

Pentru producerea acestei colinzi am colaborat cu doamna Anuța Maria pentru versuri, Daniel Dogaru pentru linia melodică, Cosmin Tomoiagă pe partea de video și studio Ionuc de la Sighet.

Unde au avut loc filmările?

Filmările au avut loc la Borșa, pe Vărful Prislop.

Ancuța Timiș- Gazeta Muzicanților

Cum se prevede restul anului pentru tine?

Până de Paște sper să scot încă un album pe piață, care va fi al 4-lea meu album.

Ce înseamnă Crăciunul pentru tine?

Crăciunul înseamnă dragoste, familie, acasă. Înseamnă să îi aduni pe toți cei dragi la masă acasă și să savurați din plin fiecare moment de magie.

Ancuța Timiș- Gazeta Muzicanților

Cum vei petrece sărbătorile anul acesta?

E primul Crăciun pe care îl voi petrece într-o nouă formulă, pe lângă familie și cei dragi, alături și de soțul meu drag.

Un mesaj cititorilor!

Tuturor iubitorilor Gazetei Muzicantilor le doresc sărbatori fericite alături de familie și de cei dragi și fie ca Nașterea Mântuitorului să le aducă în case și-n inimi lumina sfântă a Crăciunului și multe bucurii!

👇 Videoclipul colinzii poate fi urmărit aici 👇

https://www.youtube.com/watch?v=39EBSPGNgJY

-