DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Lansarea videoclipului sper să fie săptãmâna viitoare.

Nu puteau să treacă sărbătorile de iarnă și să nu marchez acest moment printr-o colindă deosebită care se intitulează ,,Vin acasă de Crăciun”

Bine te-am regăsit, dragă Marian! Urmează să lansezi o surpriză muzicală pentru ascultători, ceva legat de sărbătorile de iarnă. Spune-ne despre ce e vorba și cum se numește piesa.

Bine v-am regăsit! Bineînțeles, nu puteau să treacă sărbătorile de iarnă și să nu marchez acest moment printr-o colindă deosebită care se intitulează ,,Vin acasă de Crăciun”.

Marian Pavel- Gazeta Muzicanților

Cam pe când preconizezi lansarea videoclipului?

Lansarea videoclipului sper să fie săptãmâna viitoare pe sfârșit, deoarece încă nu am reușit să-l filmez din cauza lipsei de zãpadă, dar până atunci sperăm să ningă.

Aceasta nu este prima ta colindă, ci anul trecut ai lansat Bună sara lui Crăciun. Spune-ne ce te atrage la o colindă.

Da, așa este, anul trecut am lansat o colindã frumoasã, aceea fiind o colindã conoscutã, nefiind compusã de mine cum este de exemplu ,,Vin acasă de Crãciun”. Iar în urmã cu doi ani am lansat alãturi de mama mea Bună sara lui Crăciun.

Marian Pavel- Gazeta Muzicanților

Ce ne poți spune despre această nouă colindă în avanpremieră?

Nu vreau să spun prea multe, ci vreau ca ascultãtorii să fie surprinși, plãcut bineînțeles. Mulțumesc și stați aproape, vin noutăti!

-