DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Iar pentru noi, cei invitați, este o bucurie imensă când vedem ce bucurie putem aduce prin ceea ce facem.

Atmosfera de la spectacol a fost încărcată de emoție. Au venit oameni cu dor de țară, cu dor de identitatea noastră, de folclorul românesc

Bine te-am regăsit, dragă Iulia! Cu ocazia Zilei României, ai sărbătorit prin cântec, cum vă șade vouă artiștilor mai bine. Spune-ne unde ai concertat.

La mulți ani dragii mei! La mulți ani tuturor românilor de pretutindeni!

Anul acesta am avut bucuria ca de 1 Decembrie să cânt românilor din Anglia, și mai exact din Nottingham. Un oraș foarte frumos, cu oameni cu adevărat minunați, care apreciază folclorul mai mult decât m-aș fi putut gândi. Pe această cale doresc să le mulțumesc tuturor celor care au fost prezenți la evenimentele de acolo, dar mai ales celor care ne-au făcut șederea mai plăcută și celor care au organizat cele două evenimente! Mulțumiri speciale celui care ne-a invitat acolo și anume lui Marius Misin.

Iulia Bucur la concertul de 1 Decembrie- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai împărțit scena?

Am împărțit scena împreună cu binecunoscuta Familie Petreuș, care a încântat publicul cu frumoasele lor cântece din Maramureș și împreună cu Ansamblul folcloric Dor Transilvan, care au întreținut atmosfera și au prezentat jocuri frumoase din Zona Ardealului.

Iulia Bucur la concertul de 1 Decembrie- Gazeta Muzicanților
Iulia Bucur la concertul de 1 Decembrie- Gazeta Muzicanților

Cum a fost atmosfera la concert?

Atmosfera de la spectacol a fost încărcată de emoție. Au venit oameni cu dor de țară, cu dor de identitatea noastră, de folclorul românesc. Publicul a fost minunat! Au cântat și au dansat de la începutul spectacolului și până la final, acesta fiind petrecerea românească, o petrecere frumoasă cu mâncare tradiționala si o atmosferă pe măsură.

Cât de mult înseamnă faptul că artiștii români cântă românilor în străinătate, mai ales cu ocazia zilei românilor?

Eu zic că este foarte important să fie invitați soliști și ansambluri din România la astfel de evenimente. Oamenii de acolo tânjesc după așa ceva. Asta am simtit și acum, și în Spania și în America, toate aceste experiențe trăindu-le chiar în acest an. Iar pentru noi, cei invitați, este o bucurie imensă când vedem ce bucurie putem aduce prin ceea ce facem.

Iulia Bucur la concertul de 1 Decembrie- Gazeta Muzicanților
Iulia Bucur la concertul de 1 Decembrie- Gazeta Muzicanților

Ce surprize ne pregătești?

Dragii mei, urmează multe surprize! Am imprimat o colindă frumoasă cu un grup, dar nu dezvălui mai multe, urmează videoclipul. Și încă o colindă foarte dragă mie, pe acestea o să le puteți vedea cât de curând pe YouTube. Și multe emisiuni, filmări pentru sărbători, concerte de colinde. Și după sărbători o să mai dezvălui o surpriză. Să urmăriți paginile mele oficiale Iulia Bucur și pe Facebook, Instagram dar și pe YouTube, si o să fiți la curent cu toate noutățile.

https://www.facebook.com/iulia.bucur.roman/

https://www.instagram.com/iulia_bucur_/?hl=en

https://www.youtube.com/user/iuliaBucur3

Iulia Bucur- Gazeta Muzicanților
Iulia Bucur, alături de soțul ei- Gazeta Muzicanților

Un mesaj tuturor românilor!

La mulți ani România, la mulți ani tuturor românilor ! Vă iubesc și vă prețuiesc!

-