DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Am ţinut mult să îi am alături de mine în acest clip deoarece despre asta este şi vorba în colind, despre o seară de Crăciun petrecută în familie.

Colindele de Crăciun sunt bogăţia sufletului şi zâmbetul îngerilor, iar cu acest colind minunat sper să vă aduc un zâmbet cald pe chip în prag de sărbători

Bine te-am regăsit, dragă Geo! Tocmai ai lansat un colind superb, În seara de Crăciun. Spune-ne cum a luat naștere această colindă.

Bine v-am regăsit şi eu, dragilor! Da, am lansat un nou colind drag mie şi sper că va fi şi pe placul vostru! După cum ştiţi, Crăciunul este despre familie, despre zâmbete, bucurie, iubire şi speranţă. Tocmai aşa a luat naştere şi acest minunat colind, căci adevăratul spirit al sărbătorilor înseamnă să preţuieşti pacea şi bunăvoinţa, şi să oferi, din plin, compasiune aproapelui tău şi sper eu, că acest colind îl veţi primi în dar din partea mea.

Este o colindă din folclor sau ai colaborat cu cineva pentru producerea ei?

Nu este o colindă din folclor, ci este din repertoriul meu, linia melodică a acestui colind este compusă de mine, iar textul este făcut de doamna textier Maria Honceru.

Geo Anița- Gazeta Muzicanților

Videoclipul arată superb. Unde au avut loc filmările și cine sunt persoanele din jurul tău?

Acest clip l-am filmat într-o locaţie deosebit de frumoasă în inima munţilor din Bucovina, la cabana unor prieteni. Personajele din videoclip sunt chiar membrii familiei mele şi anume, mama mea, un unchi, fratele cu soţia şi copiii şi câteva dintre surorile mele cu copii. Am ţinut mult să îi am alături de mine în acest clip deoarece despre asta este şi vorba în colind, despre o seară de Crăciun petrecută în familie.

Geo Anița- Gazeta Muzicanților

Ce înseamnă Crăciunul pentru tine?

Pentru mine personal Crăciunul este sărbătoarea care adună laolaltă întreaga familie şi care ne aminteşte cât de important este să le spunem celor dragi că îi iubim. Mai presus de bucatele alese ce vor umple mesele de sărbătoare, spiritul bunătăţii este cel care contează şi iubirea aproapelui. Timpul şi dragostea acordate celor dragi sunt ingredientele de bază pentru un Crăciun cu adevărat fericit!

Geo Anița, alături de familia sa- Gazeta Muzicanților

Cum sărbătorești Sărbătorile de iarnă de obicei?

De regulă, Sărbătoarea Crăciunului înseamnă, pentru mai toţi oamenii, timp petrecut cu familia, petreceri, cadouri, bucurie, însoţite de tradiţie şi obiceiuri care mai de care mai frumoase şi mai deosebite transmise din generaţie în generaţie. Pentru mine, în centrul sărbătorilor de iarnă se află familia şi credinţa într-un an mai bun şi mai prosper.

Geo Anița- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Dragii mei, colindele de Crăciun sunt bogăţia sufletului şi zâmbetul îngerilor, iar cu acest colind minunat sper să vă aduc un zâmbet cald pe chip în prag de sărbători. Să păstraţi mereu în inimă doar bunătate şi multă iubire, căci Crăciunul este pentru totdeauna, nu doar pentru o zi, este dragoste, dorinţa de a trăi împreună, de a dărui şi toate acestea ne definesc pe noi ca şi oameni. Sărbători binecuvântate să aveţi şi vă îmbrăţisez cu mult drag!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here