DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

 

Bine te-am regăsit, dragă Iasmina! Tocmai ai lansat o nouă piesă, Cine te-a trimis iubire. Spune-ne care este tema generală a melodiei.

Bine te-am regăsit draga mea! Da am scos ceva mai diferit de data asta și o sa încerc sa merg mai mult pe genul asta.

Cu cine ai colaborat pentru producerea piesei?

Iasmina Marta: Textul piesei este scris de îndrăgitul nostru, a tuturor artiștilor Vali Doagă, creatorul a multor HIT-URI, piesa este înregistrată la prietenul nostru drag Tinu Vereșezan căruia ii mulțumesc pentru tot, și de orchestratie s-a ocupat fratele meu Fabi Marta care îmi este sprijin tot timpul și Nazarius Zbiciu. Iar băiatul de care toate fetele ma întreabă zilnic este un prieten drag și apropiat, Claudiu Alin este pe Facebook, mai exact este antrenor la sala de Fitness Activ Arad. Deci fetelor fugiți la sala.

Unde au avut loc filmarile?

 Iasmina Marta:  Filmările au avut loc la sala de evenimente Palacio Arad unde gazdele pot spune ca au fost extrem de primitoare.

Cui dedici melodia?

Iasmina Marta:  Piesa este dedicată tuturor îndrăgostiților și tuturor mirilor la care am cântat și le voi cânta.

Cum se prevede restul anului pentru tine?

Iasmina Marta:  Prea mult din anul acesta nu a mai rămas dar sper din suflet sa fiu sănătoasă, sa reușesc tot ceea ce îmi propun pentru ca niciodată nu e bine sa te mulțumești cu puțin. Astfel nu vei mai avansa niciodată și vei rămâne la același nivel.

Un mesaj cititorilor!

Iasmina Marta:  In primul rând le mulțumesc ca ma susțin si ca îmi asculta piesele. Dați-mi follow pe Instagram “Iasmina Marta”, like paginii mele de facebook “Iasmina Marta” și abonați-va la canalul de YouTube Cosmin Marta pentru a urmarii toată activitatea.

Le doresc multă sănătate, bucurii și sărbători fericite pline de caldura in suflet! Va pup și va imbratisez.

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here