DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Am reușit să transform ziua de Marți 13 în cea mai importantă și minunată zi din cariera mea!

Eu nu m-am abătut nicio clipă din drumul meu, am avut răbdare, am muncit mai mult și tot mai mult, am visat, am lăsat totul să se întâmple într-un ritm firesc și iată că Dumnezeu a găsit timpul potrivit pentru împlinirea visului meu.

Bine te-am regăsit, draga noastră Ana-Maria! Ne reîntâlnim la scurt timp de la uneia dintre cele mai importante zile din cariera ta și poate chiar din viața ta, lansarea primului tău material discografic, “România-i ţara ta”. Spune-ne ce emoții și trăiri te trec când te gândești la spectacolul de lansare.

Bună, tuturor! De fiecare dată revin cu drag la voi!

Așa este, pe 13 noiembrie a avut lansarea primului meu material discografic, “România-i țara ta”, prin intermediul unui concert extraordinar. A fost mai exact un vis devenit realitate, un vis pentru care am muncit ani la rând! Nu este deloc ușor să realizezi așa ceva! De cele mai multe ori chiar este dificil să “ieși la lumină” în domeniul acesta. Eu însă, nu m-am abătut nicio clipă din drumul meu, am avut răbdare, am muncit mai mult și tot mai mult, am visat, am lăsat totul să se întâmple într-un ritm firesc și iată că Dumnezeu a găsit timpul potrivit pentru împlinirea visului meu.
Totul e fost extrem de emoționant. Îmi venea să plâng (de fericire, bineînțeles) în momentul în care am intrat pe scenă și am văzut atâția oameni care au venit acolo pentru mine, pentru muzica mea. Cu greu mi-am stăpânit emoțiile, dar am reușit, și asta datorită publicului care m-a primit cu o energie atât de bună! Am fost aplaudată, apreciată, ba chiar la finalul concertului am făcut și un bis. Am cântat melodia “România-i țara ta”, timp în care toți oamenii din sală s-au ridicat în picioare și au cântat împreună cu mine refrenul melodiei mele. Duetul meu cu Ion Paladi a fost, deasemenea, un moment remarcabil. Atunci când am interpretat doina “Când eram copilă eu” parcă mi-am auzit sufletul cântând. A fost senzațional!

Lansarea albumului “România-i țara ta”
Lansarea albumului “România-i țara ta”

Cum a decurs ziua de 13 noiembrie pentru tine?

Pentru mine, 13 noiembrie a fost o zi copleșitoare! Nici nu am dormit prea bine în noaptea de dinainte, apoi de dimineață mi-am început activitățile care erau programate: am mers la repetiții, probe de sunet, am trecut și pe la salonul de înfrumusețare etc. Nici nu știu cum s-au scurs orele în ziua respectivă. Nici nu am apucat să mănânc… am luat doar micul dejun! 😂 Îmi mai amintesc și că am plâns puțin, asta înainte să merg la machiaj. De fericire, desigur! Toate pregătirile au mers foarte bine și asta datorită întregii mele echipe! Nu am avut motive de stres din punctul ăsta de vedere. În mod special, vreau să mulțumesc celor de la SENS Music și lui Liviu Adamachi pentru toată organizarea!

Lansarea albumului “România-i țara ta”

Cum diferă sentimentele din ziua lansării, de la momentul dinaintea lansarii la cel de după?

Eu sunt aceeași, doar că am în suflet o bucurie imensă. Ce-i drept, concertul și acest album mi-au oferit noi oportunități care îmi vor fi de mare folos în cariera mea muzicală. Mai multe nu spun acum, dar veți vedea și voi în viitorul apropiat despre ce este vorba.

Cum de ai ales ziua de 13 pentru a-ți lansa primul album, având în vedere părerile din popor referitoare la acest număr?

Sinceră să fiu, nu am avut de ales. Deși am luat-o din timp cu pregătirile, nu am găsit sala de spectacol disponibilă decât pentru data de 13. Probabil alții s-au ferit! Eu n-am mai stat pe gânduri și am zis “Da” din prima! Nu sunt suprestițioasă! Am reușit să transform ziua de Marți 13 în cea mai importantă și minunată zi din cariera mea!

Lansarea albumului “România-i țara ta”

Ai vreo piesă mai de suflet de pe acest album?

Am mai multe melodii de suflet pe acest album. Sunt 15 în total, iar fiecare reprezintă o parte din mine. Clar, preferatele mele sunt “România-i țara ta” și “Bine-mi pare că-s ieșeancă”. Sunt două melodii de referință, care mă fac să vibrez ori de câte ori le interpretez. Pe această cale vreau să-i mulțumesc compozitorului și prietenului meu, Răzvan Mitoceanu. El a scris aceste două melodii, iar colaborarea noastră va continua la fel de frumos și cu siguranță va fi pe o perioadă “nedeterminată”!

Lansarea albumului “România-i țara ta”

Ce înseamnă acest album pentru tine?

Așa cum am mai spus, albumul “România-i țara ta” reprezintă un vis împlinit. Totodată, reprezintă și un frumos început pentru ceea ce va urma! Voi munci tot mai mult pentru a evolua și pentru a ajunge acolo unde îmi doresc și unde simt că-mi este locul!

Ce surprize ne așteaptă de la Ana-Maria Ababei pe viitor?

Eu sunt într-o continuă activitate și veți vedea curând ce surprize vă mai pregătesc! Deocamdată, vreau să anunț faptul că pe 1 DECEMBRIE va fi difuzat concertul integral “România-i țara ta” pe TVR Iași de la ora 16:00. Concertul va fi difuzat și pe 2 DECEMBRIE, pe TVR 3, de la ora 18:00. Voi avea un weekend aglomerat, dar frumos! Voi avea 3 concerte, din care două vor fi la Iași, de Ziua Națională a României! Pentru a-mi urmări activitatea, mă găsiți aici!

Pe canalul meu de youtube
http://www.youtube.com/c/AnaMariaAbabei

Pe instagram
https://www.instagram.com/ana.maria.ababei

Pe site ul meu oficial

www.anamariaababei.ro

Pe facebook
https://m.facebook.com/anamaria.ababei.3/

Lansarea albumului “România-i țara ta”

Un mesaj cititorilor!

Mulțumesc tuturor cititorilor! Mulțumesc pentru apreciere, pentru că-mi ascultați muzica și lecturați gândurile pe care le-am lăsat aici, pentru voi! Pentru că se apropie 1 decembrie, mai am un mesaj pentru voi! La mulți ani, România! La mulți ani români! 🇹🇩

____________________________________________________

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here