DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Crăciunul pentru mine înseamnă familie, înseamnă bucurie.

Și pentru că cum bine se știe din bătrâni că de sărbători toate drumurile duc ACASĂ, ne-am gândit să ne amintim de copilărie și să facem un proiect frumos împreună!

Bine te-am regăsit, draga noastră Andrada! Tocmai ai lansat o superbă colindă, Vin surorile acasă, împreună cu Diana și Roxana. Spune-ne cum a fost această colaborare în familei.

Bună, dragilor! Noi 3 am cântat de mici împreună, doar că drumul vieții ne-a dus pe fiecare în altă parte!

De unde a venit ideea unei colinde între cele 3 surori?

Și pentru că cum bine se știe din bătrâni că de sărbători toate drumurile duc ACASĂ, ne-am gândit să ne amintim de copilărie și să facem un proiect frumos împreună!

Cu cine ați colaborat pentru producerea piesei?

Totul a fost spontan, versurile au fost făcute de buna noastră prietenă Bianca Iacoboni, iar mixajul studio a fost făcut de colegul meu de formație, Cristi Neag!

Unde au avut loc filmările și cum au decurs acestea?

Videoclipul a fost o scenă de sărbătoare alături de surorile mele, de cumnații mei, dar bineînțeles și alături de părinții noștri! Am vrut să redăm exact noaptea colindelor când se întâlnesc frății cu părinții! Eu cred că ne-a reușit pentru că foarte multe persoane care au văzut videoclipul au fost impresionate plăcut!

Ce înseamnă Crăciunul pentru tine?

Crăciunul pentru mine înseamnă familie, înseamnă bucurie, iar în ultimii ani înseamnă și muncă, muncă prin care reușesc să-mi fac prieteni noi, ba chiar să-mi măresc familia!

Cum vei petrece 1 decembrie anul acesta?

Anul acesta pe 1 Decembrie o să cânt și o să facem atmosferă pentru românii din Spania, Logrono mai exact, pentru că toți românii de pretutindeni trebuie să simtă că sunt români, mai ales în Anul Centenar!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here