DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Mulțumesc din suflet colegilor care au fost prezenți la filmări.

Deși eu am mers cu gândul că vom realiza o piesă de joc și voie bună, acesta m-a convins cât de mult contează și simplitatea unei piese!

Tocmai ai lansat noul videoclip! Spune-ne cu cine ai colaborat pentru producerea piesei.

Așa este, videoclipul cel nou a fost lansat cu două zile în urmă și mă bucur tare, tare mult că toți prietenii și cei care mă îndrăgesc au apreciat munca depusă.

Voi începe cu “începutul” și anume cum a luat naștere această piesă și cine a ales-o. Ei bine, piesa a fost înregistrată la studio-ul colegului meu Nicky Zarin, piesa mi-a fost recomandată de el și îi mulțumesc pe această cale! Deși eu am mers cu gândul că vom realiza o piesă de joc și voie bună, acesta m-a convins cât de mult contează și simplitatea unei piese!

Țin să îi mulțumesc pentru idee și pentru toată implicarea de care a dat dovadă!

Bianca Braun- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările și cu cine ai colaborat?

Videoclipul a fost filmat în cadrul restaurantului VENUE din Timișoara și îi mulțumesc Cristinei Maritescu pentru că a făcut posibil acest lucru. A fost filmat de către Gartner Studio, doi oameni minunați, Zița și Ștefan, cu care colaborez de câțiva ani.

Mulțumesc din suflet colegilor care au fost prezenți la filmări, Boban Stoicovici-orgă, Moisici Cristian-saxofon, Iasmin Pavlovici-armonică, Daniel Oneț-saxofon, toți oameni fără de care nu ar fi ieșit așa frumos videoclipul.

Bianca Braun- Gazeta Muzicanților

Cui dedici noua melodie?

Melodia o dedic tuturor care îmi urmăresc activitatea și mă îndrăgesc și bineînțeles, cititoriilor Gazeta Muzicanților!

Ce sfat le transmiți citirorilor referitor la afirmația ta, Am crezut că pot?

Nu vreau să dau nici un sfat prin această piesă, putem spune că e o întâmplare, că se întâmplă adesea în cupluri ca unul dintre ei să creadă că despărțirea le aduce liniște, dar sentimentele și trăirile cu acea persoană să îl/o aducă înapoi.

Bianca Braun- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Tuturor cititoriilor le urez sărbători frumoase alături de cei dragi, numai bine și îi aștept pe canalul meu YouTube cu noi videoclipuri.
Like &Share Am crezut că pot! Pupici 😘

-