DISTRIBUIȚI

Sentimentul față de colinde sau cântecele de Crăciun este unul special.

O colindă trebuie să aibă linia melodică adecvată, să te treacă acel fior în care aștepți cu drag Sărbătorile de Crăciun

Bine te-am regăsit, dragă Alex. Acum în preajma sărbătorilor, spune-ne ce surprize ne pregătește Studio Hatfa Music.

Bine v-am regăsit ! Avem câteva surprize și anume câteva colaborări interesante. Acum în preajma Sărbătorilor lucrăm intens la câteva colinde și cântece de Crăciun care sperăm să fie pe gustul tuturor ascultătorilor noștri.

Alex Hatfa, alături de colaboratori- Gazeta Muzicanților

Spune-ne câțiva dintre artiștii cu care vei colabora în perioada aceasta.

În acest an am colaborat cu câțiva soliști de renume cu care am legat și o prietenie strânsă. Willy de la Oradea, Georgiana Pop Luminița Pușcas, Ionuț de la Mures, Pavel Mărginean, Andrada Oros, Mihai Chiș, Lenuța Filipoi, Ovidiu Țăran, Alin Fodorca, Lavinia Mariș sunt câțiva dintre cei cu care am colaborat.

Alex Hatfa, alături de colaboratori- Gazeta Muzicanților

Este mai special când produci colinde față de piese normale?

Sentimentul față de colinde sau cântecele de Crăciun este unul special. Chiar dacă sunt piese în care se pune mult suflet atunci când se imprimă, sau când se compune linia melodică, față de colinde există încă de la început o stare de liniște și de căldură sufletească.

Alex Hatfa, alături de colaboratori- Gazeta Muzicanților

Ce crezi că trebuie să conțină o colindă neapărat?

O colindă trebuie să aibă linia melodică adecvată, să te treacă acel fior în care aștepți cu drag Sărbătorile de Crăciun, acea senzație în care îți dorești cu adevărat să fi mai bun și mai blând, bineînțeles toate acestea fiind conturate de un text cu o poveste magică.

Alex Hatfa- Gazeta Muzicanților

Ce înseamnă Crăciunul pentru tine?

Crăciunul pentru mine este cea mai frumoasă sărbătoare! Aștept întotdeauna Sărbătorile de Iarnă, în care petreci mai mult alături de cei dragi, în care mai uităm de stres și de probelemele pe care le avem fiecare, mai ales că pentru mine este primul Craciun în doi.

Un mesaj cititorilor!

Vă doresc tuturor să aveți parte de liniște suflească, să aveți sănătate și Sărbători Fericite alături de cei dragi și bineînțeles vă așteptăm să ascultați colindele noastre, pe paginile de socializare/media Hatfa Music.

Hatfa Music- Gazeta Muzicanților
-