DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Crăciunul este cea mai mare bucurie dintr-un an.

Ca orice colindă, și a mea exprimă bucurie și îndemn oamenilor de a-L primii pe Isus în casele lor

Bine te-am regăsit, dragă Diana! Pregătindu-ne de sărbători, ascultăm muzică specifică, colinzi. Povestește-ne puțin despre superba ta colindă, Răsărit-o stea în cer. Care este tema acesteia?

Bine v-am regăsit!
Prima mea colindă are ca și temă, bineînțeles, Nașterea Domnului nostru Isus Hristos, chiar momentul când Pruncul se născuse iar Păstorii din câmpie aveau călăuză o stea care i-a condus la locul Nașterii unde Maica Sfântă și Curată era cu Pruncul. Ca orice colindă, și a mea exprimă bucurie și îndemn oamenilor de a-L primii pe Isus în casele lor.

Diana German- Gazeta Muzicanților

Ce înseamnă Crăciunul pentru tine?

Pentru mine Crăciunul exprimă cel mai emoționant moment al anului atât prin multă bucurie a Nașterii cât și prin frumoasele obiceiuri pe care românii le au.

Este o colindă din folclor sau ai colaborat cu cineva pentru a o produce?

Colinda am făcut-o în colaborare cu un textier, deci nu este una din popor.

Diana German- Gazeta Muzicanților

Videoclipul e superb, într-un cadru alb și pur. Unde au avut loc filmările?

Filmările au fost făcute într-un peisaj de vis lângă Oradea.

Diana German- Gazeta Muzicanților

Ce înseamnă Crăciunul pentru tine și cum petreci Nașterea Domnului de obicei?

Pentru mine, așa cum am menționat mai sus, Crăciunul este cea mai mare bucurie dintr-un an. Optez să îmi petrec sărbătorile în familie și eventual la colindat la apropiați în Dumbrava județul Mureș.

Diana German- Gazeta Muzicanților

Ce vei face anul acesta de 1 decembrie?

Anul acesta de 1 Decembrie probabil că voi fi la un spectacol și dacă nu, voi asculta cântece patriotice și voi citii din istorie ca în fiecare an ca să îmi amintesc exact despre istoria românilor.

Diana German- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Vreau să le urez cititorilor un Crăciun Fericit și să nu uite că sufletul trebuie pregătit mult în această perioadă și să nu uite să se spovedească. 😊
Dumnezeu în casele voastre și vouă Gazetei Muzicanților mult spor pentru anul care vine să puteți fi alături de noi și în 2019 și în toți anii. Doamne ajută. oameni frumoși! 😘

-