DISTRIBUIȚI

Lansarea va avea loc în cel mai scurt timp.

Noua piesă se numește “Am crezut că pot” și este pentru cei care trăiesc o dragoste cu “năbădăi”

Bine te-am regăsit, draga noastră Bianca! Ne pregătești o surpriză muzicală în viitorl apropiat! Spune-ne cum se numește noua piesă și care este tema acesteia.

Bine v-am regăsit! Da, așa este, pregătesc o nouă melodie, la care zilele trecute am filmat și videoclipul.
Noua piesă se numește “Am crezut că pot”, este o piesă de dragoste care nu este inspirată din viața mea 😅 , este pentru cei care trăiesc o dragoste cu “năbădăi” să spunem așa. Nu vă dezvalui mai multe, stați aproape si veți vedea!

Bianca Braun- Gazeta Muzicanților

Din poze, videoclipul pare a fi unul special. Ce ne poți spune în premieră despre clip?

Clipul a fost filmat într-un cadru impecabil, locația fiind Venue Timișoara. Mulțumesc din suflet gazdelor pentru că m-au primit în această locație de vis, mulțumesc celor care au contribuit la filmarea aceste piese și celor care au lucrat la sunet.

Bianca Braun- Gazeta Muzicanților

Când va avea loc lansarea?

Lansarea va avea loc în cel mai scurt timp. Sunt foarte nerăbdătoare și eu și sper să fie o piesă pe placul tinerilor! Nu îmi doresc să se regăsească în ea deoarece nu e tocmai plăcută o astfel de dragoste, dar știm cu siguranță că împăcarea este dulce!

Un gând cititorilor!

Le doresc sărbători frumoase alături de cei dragi, multă sănătate și STAȚI APROAPE, urmează încă două piese frumoase, pozitive de această dată!

-