DISTRIBUIȚI
-
_____________________________________________________

Mi-a povestit că, la filmarea videoclipului, a retrăit momentele emoționante din ziua nunții noastre.

Ideea noii piese a luat naștere o dată cu cel mai important eveniment din viața mea, nunta

Bine te-am regăsit, Florin! Tocmai ai lansat o nouă superbă piesă  „Mi-am găsit mândră să-mi placă”. Care este povestea piesei?

Bine v-am regăsit, dragi prieteni ai Gazetei Muzicanților!

„Mi-am găsit mândră să-mi placă” pot spune că este o continuare a piesei mele de suflet, „Vrea tăicuțu’ să mă-nsoare”, piesă în care cântam despre cum vrea tăicuțu și maica să mă-nsoare. Ideea noii piese a luat naștere o dată cu cel mai important eveniment din viața mea, nunta. Într-o pauză, pe când eram la repetiții cu formația, băieții din trupă au început să se amuze pe seama mea din cauza faptului că se apropia nunta și nu voi mai fi burlac. Atunci, mai în glumă, mai în serios, am adus în discuție realizarea unei piese specifice nunții.

Florin Boita, alături de proaspăta lui soție, Oana- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru producerea piesei?

Textul și linia melodică a acestei piese au fost realizate de către colega mea, Maria Borțun Popescu, mixajul și orchestrația de către bunul meu prieten, Sebastian Roșca, iar videoclipul a fost filmat de către Emil Pnacsek și Iab Foto-Video. Pe această cale țin să le mulțumesc tuturor.

Florin Boita, alături de proaspăta lui soție, Oana- Gazeta Muzicanților

Unde ai filmat videoclipul și care este tema acestuia?

Videoclipul a fost filmat în incinta Muzeului Satului Bănățean din Timișoara, alături de colegii mei de la Ansamblul Folcloric Studențesc „Doina Timișului” și de formația mea. Tema este una satirică, temă, care zic eu, că mă reprezintă, pentru că de-a lungul timpului mi-am adăugat în repertoriu mai multe piese satirice. Videoclipul piesei prezintă evenimentul important din viața unui bărbat, când acesta alege să renunțe la burlăcie, iar prietenii se amuză pe seama lui.

Florin Boita, alături de Ansamblul Folcloric “Doina Timișului”- Gazeta Muzicanților

Cum s-a simțit Oana, proaspăta ta soție, la filmările videoclipului?

Din câte știu și din câte am văzut-o, a fost încântată și s-a simțit în largul ei, reacționând cu lejeritate la toate scenariile, pentru că are un șarm actoricesc. Mi-a povestit că, la filmarea videoclipului, a retrăit momentele emoționante din ziua nunții noastre.

Florin Boita, alături de proaspăta lui soție, Oana- Gazeta Muzicanților

Ce vrei ca piesa să le transmită ascultătorilor ei?

Am încercat mereu, ca fiecare piesă, să o cern prin sita sufletului meu, astfel încât să mă reprezinte întru totul, iar prin această piesă vreau să transmit mesajul de iubire față de ființa pe care ne-o alegem lângă noi pentru tot restul vieții. M-aș bucura ca și cei care urmează să facă acest pas în viață să se regăsească în versurile piesei.

Florin Boita, alături de proaspăta lui soție, Oana- Gazeta Muzicanților

Un mesaj celor ce vor asculta noua piesă!

Nu aș putea să le transmit altceva decât să iubească necondiționat, să prețuiască și să aprecieze în fiecare zi persoana aleasă.

Unde ar putea să-ți urmărească activitățile cei interesați?

Cei care doresc, pot să mă urmărească pe:

-