DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Alături se noi vor fi artiști veniți din diferite zone ale României cât și din zona Mureș.

Sincer, îmi doresc un Tezaur Folcloric de tradiții prin care  fiecare prezent în sală să trăiască emoția sărbătorilor de iarnă

Te regăsim în calitatea de organizator, de această dată la Luduș, în cadrul evenimentului concert Seara Colindelor. Spune-ne mai multe despre acest eveniment.

Bun găsit tuturor! Iată că suntem din nou în atenția publicului printr-un eveniment extraordinar. Și vorbesc aici de evenimentul organizat de mine, Mihai Poșteanu, în parteneriat cu Biserica Ortodoxă Română Luduș I cu Hramul Sfântul Ierarh Nicolae prin grija preotului Paroh Vasile-Mihai Cercel și bineînțeles a sponsorilor și a colaboratorilor care sunt iată și de această dată alături de noi. Pentru mine este o nouă provocare și invit pe toți Ludusenii și nu numai să ia parte la un spectacol de tradiții și obiceiuri de Crăciun.

Cine sunt artiștii care vor cânta?

Alături se noi vor fi artiști veniți din diferite zone ale României cât și din zona Mureș. Vă las să-i descoperiți dumneavoastră prin afișarea afișului.

La ce se pot aștepta cei ce vin la acest concert?

Cineva m-a întrebat, ca și dumneavoastră, cum va fi acest concert. Sincer, îmi doresc un Tezaur Folcloric de tradiții prin care  fiecare prezent în sală să trăiască emoția sărbătorilor de iarnă.

Cum se poate participa la concert?

Intrarea în sală este liberă. Nu avem nici o taxă, dar anul acesta vreau să ajutăm un copil care are nevoie de noi. Are nevoie de viață, are nevoie de bunătatea noastră și de sprijinul nostru și acest lucru se poate face participând la un spectacol cum spuneam de Tezaur Folcloric de tradiții și obiceiuri de Crăciun.

 

Tu fiind organizatorul, vei și urca pe scenă ca artist?

Am să fiu și eu prezent pe scenă, dar de data aceasta nu singur. Am început o colaborare frumoasă cu câțiva soliști din zonă. Dar acest proiect îl vor descoperii cei prezenți în sală. Și vreau să trăiască emoția alături de noi și de toți invitații pe care îi am pe data de 6 decembrie începând cu ora 18:00 La Casa de Cultura Luduș.

Cum merg pregătirile până acum?

Pregătirile sunt în toi și aș vrea să mulțumesc tuturor sponsorilor căci fără ei nu aș fi făcut nimic, dar și datorită Parohiei Ortodoxe Române Luduș I din Luduș, în special comitetului de femei și de bărbați pentru implicarea la acest concert de colinde. Sunt în parteneriat cu Parohia Ortodoxă Română Luduș I și serbăm Hramul Sfântul Ierarh Nicolae dar și sărbătorile de iarnă alături de cei de la Casa de Cultură Luduș Pompei Hărășteanu și Primăria Orașului Luduș. Spectacolul va fi transmis în direct.

Mulțumesc tuturor pentru sprijin, dar și vouă pentru că promovați binele. Și cum îmi place să spun, binele învinge totdeauna!

Mai pregătesc împreună cu câțiva colegi o campanie de ajutorare a celor sărmani. Așa că pe data de 17 decembrie demarăm campania “Crăciunul aproape de aproapele tău “.

Un mesaj cititorilor!

Mulțumesc pentru promovare Gazeta Muzicanților și Ioana Puravet și vă așteptăm la sărbătoare noastră. Doamne ajută!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here