DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Filmările au avut loc ,,acasă la mocănița” Viseul de Sus, mai precis Valea Vaserului.

M-am inspirat din ceea ce trăiesc eu și lângă cine trăiesc, adică un moroșan care m-a făcut să iubesc Maramureșul și să concretizez acest lucru prin acestă piesă.

Bine te-am regăsit, draga noastră Maria! De ziua ta ne-ai făcut o surpriză specială, ai lansat videoclipul unei noi piese, Vin cu mocănița! Spune-ne cum de ai ales această zi pentru a-ți lansa piesa?

Dragii mei, mă bucur că am ocazia să vorbesc despre cea mai nouă piesă și cel mai nou videoclip în zi de sărbătoare pentru mine și anume împlinirea a celor 33 de ani, cu bune și rele, cu multă dragoste, dar și dezamăgire, cu tot ce Dumnezeu a îngăduit să trăiesc până acum. Am lansat piesa și videoclipul în această zi (ziua mea de naștere) în semn de mulțumire și prețuire, fiecăruia în parte și tuturor pentru urări și gândurile frumoase transmise la ceas anivesar! Vă mulțumesc!

Maria Hurduzeu- Gazeta Muzicanților

Cum ai sărbătorit cu ocazia zilei tale de naștere?

Cu liniște în suflet și bucurie, alături de cele mai dragi persoane, și anume familia mea si câțiva prieteni.

Maria Hurduzeu- Gazeta Muzicanților

Noua melodie este puțin mai specială față de alte piese ale tale și nu numai. De unde ți-a venit ideea lansării unei astfel de piese?

Da, este mai specială pentru că mă regăsesc 100% în ceea ce cânt. M-am inspirat din ceea ce trăiesc eu și lângă cine trăiesc, adică un moroșan care m-a făcut să iubesc Maramureșul și să concretizez acest lucru prin acestă piesă.

Maria Hurduzeu- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat la producerea piesei?

Oameni tineri și foarte talentați! Radu Poenar (Studiou RADSTAR) sunet și mixaj, Sandu Ionuț Florea linie melodică și saxofon, Adrian Drăgan text și vinovat de vidoclipul care ne arată frumusețea Valea Vaserului și a mocănitei este Adi Visovan! Tuturor un mare mulțumesc!

Maria Hurduzeu- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările și cu cine ai colaborat?

Filmările au avut loc ,,acasă la mocănița” Viseul de Sus, mai precis Valea Vaserului. Vreau să îi mulțumesc domnului primar Coman Vasile pentru toată susținerea în realizarea acestui videoclip, prietenul nostru Horj Ion și bineînțeles dansatorilor!

Maria Hurduzeu- Gazeta Muzicanților

Cui dedici noua piesă?

Moroșanului meu cu care îmi împart viața de 14 ani, moroșan de loc și în cântare pentru că în viața de zi cu zi am avut eu grijă să iubească Banatul, să trăiască aici cu o mândră din Banat adică cu mine!

Maria Hurduzeu- Gazeta Muzicanților

Cum vei petrece 1 decembrie anul acesta și cum se prevede restul anului pentru tine?

Prin cântec și asteptând cu nerăbdare cea mai frumoasă sărbătoare, NAȘTEREA DOMNULUI!

Maria Hurduzeu- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Pentru că ne apropiem cu pași repezi de sărbători, le doresc din tot sufletul Sărbători binecuvântate cu sănătate și liniște sufletească! Le mulțumesc pentru apreciere și susținere! Doamne ajută și să auzim numai de bine!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here