DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Soțul meu știa de piesă, i-am spus de ideea de a lansa o piesă blues, a fost foarte încântat de idee.

Piesa exprimă foarte bine în cuvinte ceea ce simt față de soțul meu cât și viceversa: iubire, apreciere și recunoștiință

Bine te-am regăsit, draga noastră Ancuța! Anul acesta a fost un an foarte plin și important din viața ta, an ce îl încununezi cu o piesă de suflet, o piesă mai specială pentru tine, O inimă am și e numai a ta. Spune-ne în câteva cuvinte care este tema piesei.

Bună ziua și bine v-am regăsit, dragi prieteni! Ideea piesei de dragoste e inspirată din povestea de dragoste pe care o trăiesc zi de zi alături de alesul inimii mele, soțul meu. Piesa exprimă foarte bine în cuvinte ceea ce simt față de soțul meu cât și viceversa: iubire, apreciere și recunoștiință.

Ancuța Timiș și Jorza Ioan- Gazeta Muzicanților

Soțul tău știa de piesă sau i-ai făcut o surpriză?

Soțul meu știa de piesă, i-am spus de ideea de a lansa o piesă blues, a fost foarte încântat de idee, m-a susținut în tot acest timp și sunt sigură că și de acum înainte.

Ancuța Timiș- Gazeta Muzicanților
Ancuța Timiș- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările?

Filmările piesei au avut loc în incinta Restaurantului Venue, o locație de poveste. Pe această cale doresc să mulțumesc încă o dată personalului restaurantului pentru amabilitatea de care au dat dovadă.

Ancuța Timiș- Gazeta Muzicanților
Ancuța Timiș- Gazeta Muzicanților

Un mesaj pentru cititori și pentru îndrăgostiți mai ales!

Tuturor cititorilor Gazetei Muzicanților și îndrăgostiților le doresc să aibă parte doar de dragoste necondiționată din partea celor dragi și să nu uite să iubească la rândul lor pentru că iubirea e cel mai frumos sentiment de pe Pământ.

Videoclipul piesei poate fi urmărit aici 👇

https://www.youtube.com/watch?v=J2bdiVKlb-I

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here