DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Fiindcă este un cântec din categoria ,,Cum își cântă românul dorul’’, îl dedic tutror celor care au dor în suflet, celor care au cunoscut dorul.

Povestea este inspirată din cele mai frumoase dar și dureroase trăiri ale tinereții, din tema dorului de bădița care se însoară cu altă mândruță

Bine te-am găsit, Olimpia! Tocmai ai lansat o superbă piesă, De-ar fi doru de mătasă. Spune-ne care este povestea piesei.

Bine v-am găsit, dragii mei! Într-adevăr, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, a venit momentul pe care îl așteptăm de mult, lansarea primului meu videoclip, realizat pentru un cântec foarte drag mie.

“De-ar fi doru’ de mătasă’’ este unul dintre primele mele cântece, versurile au fost create de către mătușa mea, Saveta Candale, în urmă cu ceva timp, căreia doresc, cu această ocazie, să îi mulțumesc pentru fiecare vers, atât de firesc, de autentic, și în același timp atât de profund. Povestea este inspirată din cele mai frumoase dar și dureroase trăiri ale tinereții, din tema dorului de bădița care se însoară cu altă mândruță.

Olimpia Guzu Chiș- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru orchestrație?

De aranjamentul orchestral s-a ocupat domnul Gavrila Danciu, căruia îi mulțumesc pentru profesionalism.

Olimpia Guzu Chiș- Gazeta Muzicanților
Olimpia Guzu Chiș- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările și cine sunt cei doi protagoniști din videoclip?

Filmările au avut loc într-un loc foarte apropiat sufletului meu, în satul natal, Poiana Ilvei, județul Bistrița-Năsăud, unde mă întorc cu dor și drag de fiecare dată. Am avut alături părinții, bunicii, druste și feciori, copilași și o grămadă de prieteni, care vor apărea și în videoclipurile ce vor urma.

Protagoniștii sunt doi tineri foarte frumoși, doi prieteni buni, Crina și Cosmin, care m-au inspirat cu povestea lor de dragoste și pe care i-am rugat să o transpună în imagini și pe cea din cântecul meu. Eu zic că sunt tare drăguți și că au făcut o treaba bună. 😊

Olimpia Guzu Chiș- Gazeta Muzicanților

Cui dedici această piesă?

Fiindcă este un cântec din categoria ,,Cum își cântă românul dorul’’, îl dedic tutror celor care au dor în suflet, celor care au cunoscut dorul, dar și celor care apreciază folclorul autentic, care îmi apreciază munca și îmi sunt alături. Pentru cei puțin mai veseli, voi reveni în curând cu un cântec ,,mai de voie bună’’. 😊

Olimpia Guzu Chiș- Gazeta Muzicanților

Cum se prevede restul anului pentru tine?

Mă rog lui Dumnezeu să îmi dea sănătate, să pot munci în continuare pentru ceea ce mi-am propus să realizez.

Olimpia Guzu Chiș- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Vreau să mulțumesc tuturor celor care au primit atât de frumos cântecul meu și tuturor celor care îl vor asculta. Vă invit să fiți alături de mine în continuare, pe paginile mele de Facebook și Instagram unde vor apărea noi surprize în curând!

https://www.facebook.com/olimpiaguzu/

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here