DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Piesa este creația maestrului Ovidiu Barteș, dânsul a făcut și aranjamentul orchestral.

Este un cântec tare drag mie, un cântec creat special pentru toți cei care mă îndrăgesc și care îmi ascultă cântecele

  • Bine te-am regăsit! Tocmai ai scos de la cuptor o nouă piesă pentru publicul ascultător, Tot așa inima-mi spune. Spune-ne în câteva cuvinte care este tema piesei.

Bine v-am regăsit, dragii mei! Da așa este, numai ce am lansat una din cele mai noi piese ale mele și desigur împreună cu un nou videoclip. Cântecul se numește “Tot așa inima-mi spune” …“Să cânt lume pentru tine”, acesta fiind și refrenul. Este un cântec tare drag mie, un cântec creat special pentru toți cei care mă îndrăgesc și care îmi ascultă cântecele.

Iulia Bucur- Gazeta Muzicanților
  • Cu cine ai colaborat pentru producerea melodiei?

Piesa este creația maestrului Ovidiu Barteș, dânsul a făcut și aranjamentul orchestral. Iar versurile au fost scrise de textiera Maria Anuța.

  • Unde au avut loc filmările?

Filmările au avut loc în Piatra Craiului, un loc absolut superb, videoclipul fiind filmat de prietenii mei de la Studionick.

Iulia Bucur- Gazeta Muzicanților
Iulia Bucur- Gazeta Muzicanților
  • Cui dedici noul cântec?

Piesa este dedicată, după cum am spus și mai sus, tuturor celor care mă îndrăgesc și îmi ascultă cântecele, iar pe această cale doresc să le și mulțumesc! Mai am pregătite surprize muzicale, deoarece am imprimat și filmat pentru două piese. Însă pentru că am intrat în postul Crăciunului, am lansat doar una din ele, următoare urmând să fie lansată după sărbători.

Iulia Bucur- Gazeta Muzicanților
  • Un mesaj cititorilor!

Un mesaj pentru toți cititorii- să stea aproape pentru că am pregătit ceva frumos, ceva mai de suflet!

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here