DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Acest cântec îl dedic în mod special soacrei mele pentru că i-a plăcut din prima clipă în care l–a ascultat.

Am ales strategic prima zi de post pentru a lansa oficial cântecul și videoclipul “M-o pus popa să țân post”, care din punctul meu de vedere este potrivit perioadei postului Crăciunului

Bine te-am regăsit! Tocmai ai scos de la cuptor o nouă piesă pentru publicul ascultător, M-o pus popa să țân post. Spune-ne în câteva cuvinte care este tema piesei.

Bine v-am regăsit! Da, într-adevăr am ales strategic prima zi de post pentru a lansa oficial cântecul și videoclipul “M-o pus popa să țân post”, care din punctul meu de vedere este potrivit perioadei postului Crăciunului, mai ales că exprimă multă veselie, voie bună și este o melodie de joc care sper să ajungă în inimile românilor de pretutindeni.

Diana Bucșa- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru producerea melodiei?

Cântecul este compus de către maestrul Ovidiu Bartes care de altfel și-a pus amprenta asupra întreg albumului meu și aștept cu nerăbdare părerile voastre, a tuturor!

Diana Bucșa- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările și care este povestea videoclipului?

Videoclipul a fost filmat de Bipcom Media și am ales ca locație zona Clujului de această dată și am avut onoarea să fie alături de mine în videoclip la taragot maestrul Nelu Gabor și un grup de dansatori tineri și talentați din Ansamblul Folcloric Someșană, cărora le mulțumesc din suflet.

Diana Bucșa- Gazeta Muzicanților

Cui dedici noul cântec?

Acest cântec îl dedic în mod special soacrei mele pentru că i-a plăcut din prima clipă în care l–a ascultat și de ce nu, tuturor soacrelor.

Diana Bucșa- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Vă doresc tuturor multă sănătate că e mai bună decât toate și să trăiți viața din plin alături de cei dragi!

Vă pup și vă îmbrățișez cu mare drag! Doamne ajută!

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here