DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

În 23 noiembrie dau întâlnire iubitorilor de folclor la un spectacol deosebit ce va avea loc la Casa de Cultură din Sighișoara – „Visele devin realitate”

Este un cântec vesel și energic, dedicat, în special, fetelor mici de statură și vine ca o întărire a zicalei „Esențele tari se păstrează în sticluțe mici”

Bine te-am regăsit, draga noastră Elisabeta! Ai fost foarte hărnicuță toamna aceasta și acum ai venit în atenția publicului cu un nou videoclip, „Cân’ m-o făcut mama me’”. Care este povestea piesei?

Bun regăsit, oameni faini! Toamna este anotimpul bogăției și așa a fost și pentru mine. După multă muncă, în toamnă am cules roadele: două videoclipuri a două cântece tare dragi mie: „Zâc vecinile-n gărduț” și „Cân’ m-o făcut mama me’”. Acesta din urmă este, după cum am obișnuit deja publicul spectator, un cântec vesel și energic, dedicat, în special, fetelor mici de statură. El vine ca o întărire a zicalei „Esențele tari se păstrează în sticluțe mici”. 🙂

Elisabeta Guzu – Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru versuri și linie meldică?

Versurile au fost scrise de bine-cunoscuta textieră Maria Anuța de la Bistrița, iar linia melodică a fost compusă de ceterașul Emil Mihaiu și înregistrată la studioul Glas Transilvan din Cluj-Napoca, alături de Zenu Zanc (contrabas și braci), Kalman Urszui (acordeon) și Nelu Gabor (taragot).

Unde au avut loc filmările pentru videoclip și cu cine ai colaborat? 

Am filmat acasă, la Poiana Ilvei, iar principalii protagoniști au fost verișoara mea, Cosmina Guzu și drăguțu’ ei, Alexandru Crețu. Filmările s-au desfășurat la Muzeul „Căsuța Morarului” și aș dori ca pe această cale să aduc mulțumiri nașei mele, Cătălina Ureche, pentru dragul cu care m-a găzduit de fiecare dată.

Videoclipul a fost gândit, regizat și filmat de aceeași doi profesioniști și oameni dragi sufletului meu cu care am colaborat încă de la primul videoclip, regretatul Daniel Siminic și soția acestuia, Carmen.

Cui dedici această piesă?

O dedic tuturor fetelor care se necăjesc că-s mici alături de mesajul că nu „ambalajul” contează, ci „conținutul”!

Chiar râdeam deunăzi cu verișoara mea Viorica, că noi, cele „mnicuțe”, ne găsim mai ușor drăguți decât cele lungi „cât paru’ ” și că-i mai fain să te ridici pe vârfuri să țuci un ficior, decât să te apleci la el. 😂

Elisabeta Guzu – Gazeta Muzicanților

Cum se prevede restul anului pentru tine?

Urmează o perioadă plină de evenimente, printre care aș vrea să amintesc câteva spectacole:

*în 23 noiembrie dau întâlnire iubitorilor de folclor la un spectacol deosebit ce va avea loc la Casa de Cultură din Sighișoara – „Visele devin realitate”

Elisabeta Guzu – Gazeta Muzicanților

*în 1 decembrie voi cânta într-un spectacol dedicat Centenarului la Sângeorz- Băi, alături de Ansamblul Folcloric „Păunița”

*în 2 decembrie mă întâlnesc cu cei din Ocna-Mureș la un spectacol caritabil organizat de colega mea Adriana Șolea…și multe altele.

Elisabeta Guzu – Gazeta Muzicanților

Pentru mai multe detalii legate de evenimentele următoare rămâneți alături de mine și pe pagina de Facebook „Elisabeta Guzu” și mai am o surpriză: în 6 decembie va veni Moș Nicolae cu  cadouri pentru cei care mă urmăresc și mă îndrăgesc, în cadrul unui concurs pe Facebook, așa că nu uitați să dați un „LIKE” paginii mele pentru a afla detalii despre cum vă puteți număra printre câștigători!

https://www.facebook.com/ElisabetaGuzuOfficial/

Un mesaj celor ce vor asculta noua piesă!

Sper ca prin acest cântec să pot transmite ascultătorilor măcar o parte din bucuria pe care o trăiesc cântându-l.

Vă aștept cu mare drag la spectacolele patriotice și de colinde ce urmează! Până atunci, rămâneți sănătoși! Vă țuc cu mare drag pe fiecare în parte!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here