DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Dragostea pentru folclor o moștenesc de la părinții mei, iar talentul tot de la ei.

Îmi aduc aminte că am participat la un concurs de muzică populară alături de clasa mea, astfel am prins drag de folclorul românesc.

Bine te-am regăsit, draga noastră Denisa! Astăzi vom vorbi puțin despre tine și despre dragostea ta pentru cântecul popular românesc. Spune-ne cărui loc îi spui acasă și cum a fost copilăria ta.

Bine v-am regăsit si eu! Locul căruia îi spun acasă este România, țara în care m-am născut, dar bineînțeles și satului Moșnița Veche, din județul Timiș, în care locuiesc și în care am copilărit. Locul sufletului meu este acesta, deoarece aici am toate persoanele dragi mie. Pot spune că am avut o copilărie frumoasă, tot ceea ce făceam era să ma joc și să cânt.

Denisa Haidău- Gazeta Muzicanților

Când și cum începe povestea ta în muzica populară?

Povestea mea în muzica populară începe de micuță, cănd părinții mei m-au dat în clasa I la Colegiul Național de artă ” Ion Vidu” din Timișoara, astfel învățând să cânt la vioară. După ceea îmi aduc aminte că am participat la un concurs de muzică populară alături de clasa mea, astfel am prins drag de folclorul românesc. După o perioadă am început să frecventez orele de canto la Palatul Copiilor din Timișoara.

Denisa Haidău- Gazeta Muzicanților

De unde ai moștenit acest talent și dragostea pentru folclor?

Dragostea pentru folclor o moștenesc de la părinții mei, iar talentul tot de la ei. Tatăl meu și-a dorit să cânte, iar mama la fel. Țin minte când mama îmi spunea că mereu era pusă să cânte la biserică.

Denisa Haidău- Gazeta Muzicanților

Care sunt artiștii pe care îi admiri cel mai mult și cu cine ți-ar plăcea să ai un duet?

Mihaela Petrovici și Andreea Voica sunt artistele pe care eu le îndrăgesc și admir cel mai mult, pentru care am un deosebit respect, și mi-aș dori un duet cu ele.

Denisa Haidău- Gazeta Muzicanților

Cum îmbini cariera muzicală cu viața de student?

Viața de student și cariera muzicală se îmbină foarte bine, pentru că sunt studentă la Facultatea de Muzică din Timișoara, iar acolo fac ceea ce îmi place.

Denisa Haidău- Gazeta Muzicanților

Cum se prevede restul anului pentru tine?

Restul anului pentru mine se prevede a fii unul plin de realizări și plin de activități artistice.

Denisa Haidău- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mă apreciază!

-