DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Întâmplarea a făcut ca în drumul spre destinația stabilită să trecem pe lângă această pădure și să schimbăm planul!

Melodia este scrisă special pentru fratele meu, iar la imprimarea acesteia mi-am stăpânit cu greu lacrimile.

Bine te-am regăsit, draga noastră Georgiana! Tocmai ai scos de la cuptor o nouă piesă superbă, “Frate drag, fratele meu”. Spune-ne care este tema generală a piesei.

Bine v-am găsit! Așa este, am reușit să finalizez o melodie de suflet! Textul îl aveam pregătit de mai bine de un an, dar fiind prinsă și în alte proiecte muzicale, nu am reușit să mă ocup mai devreme de el.

Georgiana Pop- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru producerea ei?

Alex Hatfa s-a ocupat și de această dată de linia melodică și orchestrație împreună cu Andrei Oltean la clarinet, dar am avut și doi invitați speciali care au luat parte la realizarea acestei melodii. Mă onorează colaborarea cu frații Anatol și Cezar CAZANOI! Pentru acest lucru tot lui Alex trebuie să îi mulțumesc! Textul este scris de Mariana Coroban, iar pentru videoclip am colaborat cu Mihai Oros.

Georgiana Pop și Alex Hatfa- Gazeta Muzicanților

Unde și cum au decurs filmările?

Povestea filmărilor e una amuzantă. Aveam în plan să filmăm în alt loc decât cel pe care îl vedeți în videoclip. Întâmplarea a făcut ca în drumul spre destinația stabilită să trecem pe lângă această pădure și să schimbăm planul! 😂
Ne-a plăcut atât nouă cât și cameramanului și am căzut de comun acord să filmăm acolo, fiind un peisaj de toamnă deosebit.

Georgiana Pop, alături de soțul ei, Alin Pop- Gazeta Muzicanților

Piesa aceasta este una specială pentru tine, deoarece este făcută pentru o persoană importantă ție. Povestește-ne despre cum a luat naștere melodia și care a fost reacția fratelui tău când a auzit-o.

Așa este! Melodia este scrisă special pentru fratele meu, iar la imprimarea acesteia mi-am stăpânit cu greu lacrimile. Relația dintre noi este una foarte specială și strânsă. Nu întâmplător am ales să postez luna aceasta melodia, deoarece în data de 30 noiembrie va împlini o frumoasă vârstă, iar acesta este un cadou în avans! 😊

Georgiana Pop, alături de soțul ei, Alin Pop- Gazeta Muzicanților

Cum se prevede restul anului pentru tine?

Urmează colinde frumoase alături de mai mulți interpreți. Așteptăm zăpada ca să le putem filma videoclipurile.

Georgiana Pop- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Dragii mei, fiți cu ochii pe Gazeta Muzicanților și pe noi implicit. Încercăm să vă surprindem plăcut de fiecare dată!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here