DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Am organizat împreună cu echipa mea un concert de zile mari, care va avea loc pe 13 noiembrie, ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților din Iași

Acest album este parte din mine, din viața mea. Conține 15 melodii care acoperă o paletă largă de tematici, diversitatea fiind foarte importantă pentru publicul ascultător!

  • Bine te-am regăsit, draga noastră Ana-Maria! Cu o piesă de succes recent lansată, acum te pregătești de lansarea primului tău album! Spune-ne cum se numește albumul și când are loc lansarea.

Bună tuturor! Acum 3 săptămâni am lansat o melodie dedicată tuturor românilor, “România-i țara ta” care cred că a pătruns în sufletul ascultătorilor! Urmează lansarea oficială a primului meu album, intitulat “România-i țara ta”, printr-un concert extraordinar la Casa de Cultură a Studenților din Iași.

  • Cum ai ales titlul albumului?

A fost destul de dificilă alegerea titlului pentru primul meu album, însă sunt convinsă că l-am ales pe cel potrivit. Consider că este foarte sugestiv și cu siguranță mulți români se vor regăsi în povestea melodiei care iată, a dat și titlul albumului!

Ana-Maria Ababei- Gazeta Muzicanților
  • Și pentru că este un eveniment cu o mare importanță pentru tine, lansarea va avea loc în cadrul unui concert. Povestește-ne mai multe despre aceast concert de lansare.

Într-adevăr, lansarea va fi una pe măsură! Am organizat împreună cu echipa mea un concert de zile mari, care va avea loc pe 13 noiembrie, ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților din Iași.

Vor fi alături de mine pe scenă artiști precum Ion Paladi, Constantin Bahrin, Angelica Flutur, Sorin Filip și Fetele din Botoșani. Concertul va fi 100% live, artiștii fiind acompaniați de Orchestra Ansamblului folcloric profesionist “Ciprian Porumbescu”, sub bagheta compozitorului și dirijorului Răzvan Mitoceanu. Vor fi prezenți și dansatorii aceluiași ansamblu. Cei din echipa Sens Music îmi sunt alături, așa că atât sonorizarea, cât și showul de lumini și regia vor fi spectaculoase!

Spectatorii se vor bucura de un regal folcloric, vor fi multe surprize! Mai multe nu pot spune! Vă aștept cu drag la concertul “România-i țara ta”, iar pentru cei ce nu reușesc să ajungă, am o veste bună! Întregul concert va fi difuzat pe Tvr Iași, Tvr 3, Appolonia Tv, TeleMoldova și Live pe Facebook!

Ana-Maria Ababei- Gazeta Muzicanților
  • Cine poate asista la un așa concert de avengură?

Intrarea se va face doar pe bază de invitație, deoarece locurile sunt limitate. Pot spune deja că invitațiile sunt epuizate, însă se vor putea bucura de concert și cei de acasă!

  • Cum ai descrie acest album în câteva cuvinte?

Acest album este parte din mine, din viața mea. Conține 15 melodii care acoperă o paletă largă de tematici, diversitatea fiind foarte importantă pentru publicul ascultător! Sunt melodii de dor, de dragoste, de înstrăinare, de joc și veselie și chiar de nuntă!

Ana-Maria Ababei- Gazeta Muzicanților
  • Un mesaj celor ce te îndrăgesc, și nu numai!

Vreau să mulțumesc tuturor celor ce mă îndrăgesc, îmi urmăresc activitatea și îmi ascultă muzica! Totodată, vreau să mulțumesc celui care îmi este alături în toate proiectele, Liviu Răzvan Adamachi!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here