DISTRIBUIȚI

Am primit foarte multe mesaje pe site-urile de socializare și cu această ocazie țin să le mulțumesc.

Mă simt foarte fericită deoarece am avut oameni minunați alături de mine la filmarea videoclipului și datorită lor acum mă bucur de el

Bine te-am regăsit, draga noastră Loredana! Spune-ne cum te simți acum la doar câteva zile de la lansarea primului tău videoclip.

Bine v-am regăsit, dragii mei! Mă simt foarte fericită deoarece am avut oameni minunați alături de mine la filmarea videoclipului și datorită lor acum mă bucur de el.

Loredana Sur- Gazeta Muzicanților

Cum ți s-a părut reacția mai mult decât pozitivă a celor apropiați ție și nu numai?

Reacția celor apropiați și nu numai a fost una pozitivă. Am primit foarte multe mesaje pe site-urile de socializare și cu această ocazie țin să le mulțumesc.

Loredana Sur- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările videoclipului?

Videoclipul a fost filmat într-un loc superb, este vorba de Parcul Dendrologic din Bazoșul Nou, județul Timiș. Vreau să mulțumesc înca o dată colegilor mei de la Ansamblul Ghiocelul din Giroc, Szofran Media, dar și părinților și bunicilor mei care mă sprijină mereu.

Loredana Sur- Gazeta Muzicanților
Loredana Sur- Gazeta Muzicanților
Loredana Sur- Gazeta Muzicanților

Cum se prevede restul anului pentru tine?

Din punct de vedere artistic, am câteva piese de Banat în lucru, o să particip în continuare la festivaluri și spectacole și dacă tot am adus vorba de spectacole, vă invit în 18 noiembrie la Filarmonica Banatul (Sala Capitol) la Spectacolul de Gală susținut de Ansamblul Ghiocelul în cadrul căruia voi dansa și voi cânta alături de artiști de renume din toată țara.

Loredana Sur- Gazeta Muzicanților

Un mesaj celor ce vor viziona acest videoclip!

Vreau să le mulțumesc frumos și sper din suflet să fie pe placul lor.

-