DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Am ales să merg în fața telespectatorilor cu piesa mea dragă “ Mi-ai dat Doamne Țară mândră”.

Faptul că am ajuns pentru a doua oară acolo pentru mine este mai mult decât minunat. A fost o experiență unică!

Bine te-am regăsit, draga noastră Iulia! La câteva luni de la prima ta apariție la emisiunea Neața cu Răzan și Dani, iată că te-am putut revedea din nou în platoul lor. Spune-ne cum a decurs experiența de această dată.

Bine v-am regăsit dragii mei! Așa este, am avut bucuria de a fii invitată din nou în platoul celei mai vizionate emisiuni matinal din țară, și anume “Neatza cu Răzvan și Dani”. Și să vă spun un secret… este emisiunea mea preferată. Și faptul că am ajuns pentru a doua oară acolo pentru mine este mai mult decât minunat. A fost o experiență unică, ca de fiecare dată de altfel. Atât Răzvan și cât și Dani sunt niște profesioniști și mă binedispun de fiecare dată când îi întâlnesc.

Iulia Bucur la Neața cu Răzvan și Dani

Ce piesă ai interpretat și cum ai ales-o?

De această dată, pentru că este anul Centenarului și ne apropiem cu pași repezi de Ziua Națională a României, am ales să merg în fața telespectatorilor cu piesa mea dragă “ Mi-ai dat Doamne Țară mândră”. Cei care nu au avut ocazia să mă vadă în emisiune, atașăm mai jos partea în care am cântat.

Iulia Bucur la Neața cu Răzvan și Dani

Cum se prevede restul anului pentru tine?

Mai avem puțin și e gata anul. Doamne ce repede a trecut! Pentru mine a fost cu adevărat cel mai bun an! Doamne îți mulțumesc! Am început anul în America, în luna Aprilie în Spania, în luna Septembrie in China, și de 1 Decembrie vă dezvălui faptul că o să cânt românilor din Anglia! O să merg acolo împreună cu Ansamblul folcloric “Dor Transilvan” și o să-i facem pe românii de acolo să își mai aline dorul de casă.

Un mesaj cititorilor!

Toată gândurile mele bune către toți cei care vă citesc articolele și pentru toți cei care mă apreciază! Vă mulțumesc și vă îmbrățișez cu tot dragul!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here