DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Am filmat pe aleele din Centrul Vechi al Bucureștiului.

Îmi place să fiu aproape de oamenii care mă iubesc și cum se poate mai bine decât prin abordarea temelor care fac parte din viața lor?!

  • Bine te-am regăsit, Mihai! Dacă până acum ne-ai obișnuit cu cântece de muzică populare, acum ai reușit să ne surprinzi cu noua melodie. Spune-ne cum se numește noua melodie și care este povestea ei.

De fiecare dată am plăcerea să colaborez cu Gazeta Muzicanților și să le ofer celor care mă iubesc informații despre cariera mea. Noua mea piesă se numește DRAGOSTE DE CRISTAL. Îmi place să fiu aproape de oamenii care mă iubesc și cum se poate mai bine decât prin abordarea temelor care fac parte din viața lor?! Dragostea, consider că face parte din viața noastră, așa că această temă m-am gândit că este cea mai potrivită!

  • Versurile și linia melodică au fost făcute de un mare artist din această industrie, Vali Doagă. Cum v-ați înțeles pe parcursul producerii melodiei?

Anul acesta a fost într-adevar un an foarte aglomerat, un an în care am colaborat cu mulți profesioniști, Vali Doagă este unul dintre artiștii pe care i-am cunoscut anul acesta. Am avut o colaborare foarte bună pentru că ne-am implicat mult, am muncit mult, ceea ce a dat roade foarte bune.

Mihai Turda- Gazeta Muzicanților
  • Unde au avut loc filmările videoclipului și cine este co protagonista clipului?

Am filmat pe aleele din Centrul Vechi al Bucureștiului. Am vrut o fată care să transmită foarte mult, care să capteze atenția. Daniel (DANEZU) m-a ajutat să fac o alegere foarte bună, așa ca am sunat-o pe Florentina Bonita.

Mihai Turda- Gazeta Muzicanților
  • Cui dedici noua melodie?

Vreau să o dedic tuturor îndrăgostiților care se regăsesc în această piesă.

  • Cum s-a diferit acestă piesă față de o piesă de muzică populară?

S-a diferențiat în primul rând prin faptul că este alt gen muzical, s-a diferențiat prin faptul că nu mi s-a întâmplat să filmez pe drum, să cânt printre oameni. Era o experiență nouă pentru mine deoarece lumea nu știa ce se întâmplă!

Mihai Turda- Gazeta Muzicanților
  • Pe când să ne așteptăm la alte surprize muzicale din partea ta?

Foarte curând o să lansez un alt material muzical, tot o piesă de dragoste cu titlul „Tu îmi dai iubire”.

  • Un mesaj cititorilor și ascultătorilor pieselor tale!

Vreau să le mulțumesc celor care îmi ascultă melodia și să țină aproape deoarece vor urma surprize muzicale foarte interesante!

Videoclipul piesei Dragoste de cristal poate fi urmărit aici 👇

https://www.youtube.com/watch?v=EcmzClYh8-M

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here